Shop

pondelok 27. januára 2014

Čo ma zaujalo

1. Film: Drive (2011)
Som asi sto rokov za opicami, ale tento ospevovaný film som doteraz nevidela. Teda, ak sa neráta prvých desať minút...:D Zhrnutie: treba vidieť!!! Určite sa oplatí, je tam akcia, napätie, tichý hrdina...u mňa 9,5/10.


2. Udalosť/ Výstava: Alfons Mucha - Cesta ku sláve
Aspoň niečo málo pre tých (som medzi nimi aj ja), ktorí nevideli výstavu v Prahe. Potrvá od 31.1 až do 11.5.2014 čiže času dosť. Poprípade, keby sa chcel niekto pridať, budem rada, nerada chodím na takéto akcie sama. Viac info TU.


3.Kniha: Erich Marie Remarque - Víťazný oblúk
Síce nie je to žiadna knižná novinka, ja som sa k nej dostala niekedy v novembri a doteraz som vám o tom nič nepísala. Paríž, obdobie druhej svetovej vojny. Nemecký lekár, ktorý opustil svoju krajinu a ocitol sa vo Francúzsku. Žena, ktorej pôvod, plány, rodinu, život nepoznáme. Kopa tajomstiev, otázok.
Mne sa tento román veľmi páčil, autor veľmi dobre zachytil atmosféru mesta, ale nie tú stránku, po ktorej všetci tak túžia. Keď je vám takáto tematika blízka, určite odporúčam.


4. Kúsok: "Statement necklace"
Čiže veľký, výrazný náhrdelník. Čím väčší, masívnejší, čím viac bling-bling, tým lepšie! Tiež ich mám zopár, ale stále mám pocit, že nie dosť :D (v blízkej budúcnosti im určite venujem aj samostatný príspevok)


Čo zaujalo vás? Nejaké tipy/horúce novinky?

Majte sa krásne!
A.

3 komentáre:

  1. nič si z toho nerob, drive som videla len pred vianocami niekedy :D trošku ma rozčuľovalo, aký je film tichý, ale inak všetko ok. vlastne nie, od doby great gatsbyho nemám rada tú blonďavú herečku :D
    na muchu by som rada šla, ale či praha alebo bratislava, to je jedno. nedostanem sa tam :-/
    a statement necklace mám zatiaľ len jeden :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Drive som nevidela :( budem musiet niekedy napravit, este do konca zimy bude vela dlhych zimnych vecerov, tak to snad stihnem :) Ach, ach Mucha, Mucha- pred par rokmi som bola na jeho vystave v Budapesti, a doteraz je to moja najnaj vystava, na akej som kedy bola :)
    O Vitaznom obluku som uz pocula vela, zial od Remarqua mam zatial precitane iba Na zapadne nic nove. Ja som vcera docitala knizku od Jo Nesbo-a (norsky spisovatel detektivok).
    Nahrdelniky, mam ich zopar, ale takmer ich nestiham nosit, som rada, ked rano do prace, si stihnem dat aspon nausnicky, aj tie si vacsinou davam, az na ceste :D Co vravis na navrat takych mini batohov do mody? Take, ake sa nosili v 90.rokoch?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. áno nahrdelníčky. Práve mám zopár objednaných, neskutočne sa na ne teším. Tiež som si ich v poslednej dobe zamilovala :)

    OdpovedaťOdstrániť