Shop

streda 8. januára 2014

Čo ma zaujalo

1. Film: Lars von Trier - Nymphomaniac (18+)

Nymfomanka je odvážny a poetický príbeh cesty jednej ženy od narodenia až do 50-ky, vyrozprávaný hlavnou postavou - nymfomankou Joe. V jeden zimný večer nájde Seligman v uličke dobitú Joe. Vezme ju k sebe domov, ošetrí jej zranenia a ona mu zatiaľ v ôsmich košatých kapitolách vyrozpráva svoj príbeh. Azda najočakávanejšia novinka jednej z najväčších súčasných režisérskych osobností - enfant terrible svetového filmu Larsa von Triera vzbudila zvedavosť už dlho pred ohlásenou svetovou premiérou pre svoj avizovaný otvorený prístup k sexualite. 
Keďže pán von Trier patrí k mojim obľúbených režisérom, tento film jednoducho musím vidieť! O hviezdnom obsadení (Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgard, Uma Thurman, Jamie Bell, Willem Dafoe, atď) ani nehovoriac...

cine-max.sk

2. Udalosť: Parov Stelar v Brne, 14.3.2014

Minulý aj predminulý rok som si nechala ujsť ich koncert, hoci hrali veeeeeľmi blízko. Tentokrát sa budem naozaj veľmi silno snažiť! :)

Ochutnávka TU



3. Kniha: Henry Gidel - Coco Chanel

Život výnimočnej ženy, bez ktorej by móda nebola tým, čím je. Vianočný darček - ešte som si neprečítala celú, ale aj tak vrelo odporúčam každému! Titul je momentálne síce vo väčšine online kníhkupectiev vypredaný, ale čaká sa na dotlač.

martinus.sk
4. Kúsok: Brošňa

Malá, veľká, farebná, drahá, lacná, zo zlata, z plastu, z textilu, stará, nová, elegantná, netradičná, na saku, svetríku, šatke, golieriku, kabáte, topánkach...dokáže dodať oblečeniu úplne iný rozmer.
Ja som závislá...vrelo odporúčam sashe.sk, nájdete tam výnimočne krásne kúsky. 

polyvore.com


Čo vás v poslednej dobe zaujalo? 

2 komentáre:

  1. Na Nymfomanku som taktiez velmi zvedava! Uvidime, co sa z toho vykluje :) Mna v poslednom case zaujal kuskus, a varenie zdravsich jedal a zaujal ma ASOS so svojimi zlavami, hlavne topanky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asos si nemala písať, už som tam našla minimálne 10 párov, ktoré súrne potrebujem! :D
      Obávam sa, že mám také veľké očakávania, čo sa Nymfomanky týka, že to bude sklamanie :-/ ale dúfajme, že nie! :)

      Odstrániť