Shop

utorok 15. januára 2013

Najnovšie úlovky z ebay

Normálne som prekvapená, že tak rýchlo prišli vecičky, plus nechápem, či sú všetci ši-si, ale zase mám o jednu gumičku do vlasov viac :D Objednala som si jeden kus, v obálke prišli 2 kusy.
Ale poďme na to pekne postupne.
Prsteň, ktorý v reáli vôbec nie je ošúchaný, ani žltý. Má krásnu zlatú farbu, tie odlesky nechápem, ale navdí :D Prsteň je nastaviteľný, tak je vhodný pre každú babu. Na nechtoch mám lak, ktorý som vám už ukázala TU a som stopercentne spokojná. Síce treba naniesť 3vrstvy pre perfektné krytie, ale ani vo dvoch nie je to také tragické a má krásnu nude farbu, ktorú som dlho hľadala.


Náhrdelník-golierik. K tričkám s jednoduchým strihom a okrúhlym výstrihom ideálne. Plánujem ešte objednať nejaký s kamienkami.

 
80´s náušnice. Sú oveľa väčšie, ako som si podľa fotiek myslela, aj trošku ťažké, tak možno bude z nich DIY brošňa.
  
 
 
Náramky z perál a tie už spomenuté gumičky: zase moje sentimentálne ja :D Žeby to bol znak, že jednu gumičku vám mám dať do ďalšej giveaway? :)


Dnešný detail: vyššie spomenutý lak na nechty, sveter z Takka a obľúbený náramok.


Paparazzi-fotka, ktorú robil môj priateľ v práci a zistila som, že okamžite musím niečo spraviť s vlasmi, lebo ich mám v katastrofálnom stave :D A toto sako milujem, aj keď mi kolegyňe povedali, že v ňom vyzerám ako nejaký horár :D



Majte sa krásne!
A.  

7 komentárov:

  1. taky mi věci z ebay přišli dost rychle, myslím že tak 2 týdny to bylo ... ale ještě na nějaké čekám :D
    Paparazzi-fotka je skvělá !! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. je to jak u koho, většinou mi všechno přišlo nejdýl do měsíce, ale jednou jsem objednávala cvočky, tušim v září, dorazily mi asi v polovině prosince :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Yep, to sa už stalo aj mne, že veci objdnané začiatkom septembra prišli koncom decembra :D

      Odstrániť