Shop

utorok 29. januára 2013

Maybelline Le Colossal Volum´ Express a nohavice, ktoré si nikdy nekúpte!

Nehodlám sa presláviť ako beauty blogerka, ale rada sa s vami podelím o moje skúsenosti. V DMke majú 25% zľavu na riasenky Maybelline, tak som si jednu kúpila.
Pred zľavou stála 7,99€, čo nie je úplne najlacnejšia záležitosť (1,69€ á la Essence), ale nie je to ani nehorázne vysoká cena (20€ á la Lancôme). Povedala by som, že je to taký zlatý stred a že má svoje pozitíva aj negatíva. 



Kefka je klasická so stetinkami,  čo je u mňa jednoznačne plus, plastové kefky nemusím. Je dosť hustá, čo znamená, že by mala mihalnice krásne rozdeliť a nezlepovať ich zbytočne. Samotná farba je sýta čierna, ani hustá, ani riedka, tak akurát. Vonia viacmenej neutrálne, ako hociktorá iná maskara. Nanesie len potrebné množstvo, čo hneď po otvorení môžete vidieť: farba sa neťahá nechutne medzi jednotlivými štetinami. Z tohto hľadiska dávam +.


Tu je moje oko pred nanášaním (ospravedlňujem sa, fotila som ráno, preto mám oko také červené). Toto je dôležitý bod, môžete vidieť, že moje mihalnice sú, ako keby som prakticky žiadne nemala :D sú veľmi jemné, krátke a blond až svetlohnedé, čiže málo výrazné. 



A takáto je situácia tesne po nanesení. Vzhľadom k tomu, čo mám dané prírodou, som s týmto výsledkom spokojná, riasenka dodala farbu, mihalnice nezlepila a horné mihalnice dosť vytočila. Ráno by som hneď dala ďalšie plus.


A toto je fotené 12 hodín po nanesení. Môžete vidieť bodky od špirály pod okom. V okolí očí mám ale veľmi mastnú pokožku (tieto "kúsky" sa tu ľahko zachytia) a v prípade iných špirál je situácia po 12hodinách oveľa horšia (a to som mala už všeličo a ani ospevovaný Lancôme Hypnôse ma neohúril). Napr. s vodeodolnou špirálou Big Lashes od Essence som po hodine vyzerala ako strýko Fester.


Súhrnne: na to, že samotný materiál, s ktorým som pracovala (tj. moje mihalnice) sú dosť na hovno a nie som žiadna Zooey Deschanel, táto špirála sa mi páči. 8 hodín v práci som sa každú polhodinku pozrela do zrkadla a veríte či nie, nemala som fľaky pod okom á la monokel, čo je už polovičný úspech. Samozrejme, "tum-tum" efekt vytočených rias po určitom čase zmizne, ale aj tak som spokojná.

Bonusovka a varovanie! Nikdy ale nikdy si TIETO nohavice nekúpte, teda ak chcete gate, ktoré sedia pekne celý deň. Ráno som si ich obliekla po vypraní, sedeli krásne a na fajront som mala na sebe niečo, čo mi pripomínalo rozgajdané tepláky: vyzerali minimálne o 2čísla väčšie, ako ráno. Čize napriek lákavej cene a  zaujímavému vzoru neodporúčam.


Pekný večer prajem!
A.

5 komentárov:

  1. ja som ju skúšala a vôbec sa mi nepáči, efekt a celá ona :/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě zas takový kartáček nevyhovuje, ale od mabeline jsem měla jinou a náplň asi bude dost podobná, nebo stejná. byla jsem spokojená, ale teď mám Astor a přijde mi lepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som snáď jediný človek na svete ,ktorému colossalka vôbec nesadla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. maaybeline je nej. neznam lepsi! :)

    independent beauty blog by she.is.the.one

    OdpovedaťOdstrániť