Shop

štvrtok 27. decembra 2012

Výpredaje, random + myšlienka dňa...

Výpredaje všade v plnom prúde, včera v telke dokonca ukazovali nejakých samovrahov, čo stáli pred obchodmi v Londýne od tretej ráno, aby po otvorení stihli vôjsť ako prví... :D Síce povedala som si, že sa nenechám a nevkročím do žiadneho z mojich obľúbených obchodov, čo by ste robili, keby ste dostali newsletter z newlook.com a je tam kopa neuveriteľne super vecí za babku? Hanba či nie, na Vianoce sme s priateľom sedeli pred notebookom a kukali veci :D Poobjednávali sme všeličo (na prvej fotke moje veci, na druhej jeho) a verte či nie, stálo to necelých sto eur, tam sme obidvaja spokojní.
Čo vy? Stihli ste si už pozrieť niektoré výpredaje, alebo vás to vôbec nezaujíma? 

 

 
úplne najlepšia vôňa všetkých čias, som z nej ešte stále mimo :)
moja skromnosť :D
 
"Myšlienka dňa": prednedávnom som na Adélinom blogu natrafila na tento zaujímavý článok a trošku som nad tým pouvažovala, aké "vedľajšie účinky" má blogovanie. Ako prvé ma napadlo, že v živote nikdy nepochopím ľudí, ktorí v krutých mínusoch pôjdu von v lodičkách/sandáloch/koženej bunde len preto, lebo to vyzerá dobre. Taktiež mi po chrbte behajú zimomriavky, keď uvidím fotky nemenovanej blogeríny v košeli a rozopnutom kabáte pózujúc na uliciach Prahy (keď jej potom píšu nechápavé komentáre, tvrdí, že v ten deň bolo teplo a nebola jej vôbec zima). Viem, každý človek je iný, možno mne je zima, iným nie, ale žeby až tak? :D)
Pamätám si, keď sme si začiatkom decembra s kolegyňou počas prechádzky v Prahe všimli jednu slečnu-blogerku s fotografom v sandáloch! Všetci okoloidúci na ňu čumeli  a šuštali, jeden chalan sa fotografa dokonca spýtal, čo sa tu deje. Odpoveď bola: fotíme na blog. Samozrejme, kvôli fotke sa dá vydržať chvíľka bez kabátu, ale sandále?! Navyše v ten deň boli už mínusy, no.
Akože, nič nemám proti nevšednosti, dokonca sa mi páči šokojúce oblečenie niektorých ľudí, ale toto asi nepochopím...veď šokovať/vzbudiť pozornosť/vyzerať šťýlovo môžete aj v čižmách, nie? :) Som zvedavá na váš názor :)

Príjemný zvyšok dňa vám prajem!
A.

3 komentáre:

  1. mám rovnaký názor ako ty,ja sa na to nechcem vyjadrovať ale sandále v mínusoch,to je fakt už dosť teda
    na tej fotke ti to veľmi pristane a objednali ste skvelé veci :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mam rovnaky nazor ako ty.. ;) a super veci :))

    OdpovedaťOdstrániť