Shop

utorok 25. decembra 2012

Den poté....

Dúfam ste všetci prežili vianočnú večeru, žiadne smrtelné stretnutie s kaprom sa nekonalo ;)
Príspevkov typu "Toto som dostala na Vianoce" bude dneska neúrekom, tak vám to musím ukázať aj ja :) Srdce mi dvakrát zostalo biť, a to keď som uvidela moje vysnené hodinky, o ktorých som síce vedela, že budú pod stromčekom, ale sú oveľa krajšie, ako na fotke. Druhýkrát, keď som rozbalila balíček, ktorý ukrýval moju nadovšetko milovanú vôňu Éclat d´Arpége. Ináč z každého darčeku mám veľkú radosť, dokonca ma potešili aj ponožky, tielka a sivé tepláky (tie som neodfotila, lebo to je klasika, má to snáď každý :))
Na posledných fotkách môžete vidieť môj outfit, v ktorom sa ide dneska na návštevu. Sveter, pančuchy a čipkovaná košeľa boli tiež pod stromčekom, len sa mi ich nechcelo fotiť dvakrát.
Ešte som zvedavá čo vymyslel priateľ...vraj má pre mňa aj prekvapko :)

P.S.: vždy ma prekvapí moment, keď po skončení giveaway a vyhlásení výhercov počet mojich čitateľov o niečo klesne. Bohužiaľ, vyhrať nemôže každý :( Som ale každopádne rada, že čitateľov mám, ste super :-*








9 komentárov:

  1. Pěkné dárky :)
    boty vypadají skvěle.
    Zatím jsem ještě žádnou giveaway nedělala takže s tím zkušenost nemám, ale je to od nich tak torchu i sobecký když se přidají jen kvůli giveaway a jinak tvuj blog nesledují...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mám doma ten parfém a je naozaj úžasný:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasné darčeky si dostala hlavne geek ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. už som aj našla odpoveď v tvojom predošlom poste, hneď idem na ne poľovať sú skvelé :D
      a inak super blog, začínam sledovať! :-)

      Odstrániť
  5. Strašně se mi líbí tvé obočí.
    Při prvním podívání na outfit jsem si nebyla jistá jestli je to pravé, ale čím víc se na koukám a zaměřuju se na detaily tím víc se mi to líbí.

    OdpovedaťOdstrániť