Shop

štvrtok 27. júna 2013

Everything5pounds.com

Moja dnešná objednávka :D 
 
V posledných mesiacoch je stránka www.everything5pounds.com populárna aj na našich končinách. Ja som sa o nej dozvedela v marci a od tej doby s kamoškami stále niečo objednávame :D Skoro každý týždeň ku nám chodí kuriér s veľkou krabicou šiat a topánok.
Funguje to na tom istom princípe ako väčšina zahraničných stránok: vyberieš si veci, zaťukáš adresu, zaplatíš cez PayPal/ kreditkou a čakáš na kuriéra. Neumožnia bohužiaľ  platbu dobierkou.
Keďže som veľká íbejáčka, to mi vôbec nevadí :D
Objednávka príde maximálne do 10 dní, v mojom prípade na 99,9% príde balík presne týždeň po zadaní objednávky, čo je celkom fajn. Poštovné je rôzne, majú na výber dodanie kuriérskou službou DPD (15,99Ł) alebo klasicky poštou (cena poštovného závisí od hmotnosti objednaných vecí). Keď si objednáte viac vecí, určite si vyberte DPD, oplatí sa viac, keď len jeden kus, odporúčam poštu.
Každý deň okolo 12-13 hodine pridajú nový tovar, aj cez víkend.
Zatiaľ nič z objednaných vecí nebolo poškodené, čo je u mňa plus (už som dostala z nemenovaného eshopu balík, v ktorom boli špinavé veci a ďalší, ktorý smrdel ako pleseň). Čo sa týka značky, niektoré veci sú pre mňa úplne neznáme, niektoré sú od známych reťazcov, napr. som mala šaty Debenhams, New Look, sveter Pull&Bear, sako H&M a tiež peplum top H&M. Niekedy sú visačky čiastočne odstránené dodávateľom (kvôli nejakému zákonu). Číslovanie je anglické, väčšinou od 8 (zodpovedá našej 28ke) do 14 (naša 42ka), okrem toho majú aj nadmierne veľkosti. Bohužiaľ miery neuvádzajú, ale veľkosť väčšinou sedí, stalo sa mi len 2-krát, že mi šaty v prsiach úzke. Čo vám poviem, treba riskovať.
Mám odtiaľto celkom pekné množstvo topánok (10 párov) a zvlášť oceňujem nápad, že v opise uvádzajú, keď sú topánky menšie ako bežné číslovanie (narrow width, small size), taktiež, keď zodpovedajú bežnému číslovaniu (standard width, standard size).
Čo sa tašiek týka, tie sú skoro vždy hneď po naskladnení nových vecí beznádejne vypredané. Podarilo sa mi síce uloviť 3 tašky, ale musela som byť naozaj šikovná a nepretržite som sedela pred počítačom 2hodiny :D
Zhrnutie: s touto stránkou mám len dobré skúsenosti, doba dodania je rýchla a vždy rovnaká, zatiaľ ma nesklamali. Vrelo odporúčam každej z vás, určite si vyberiete niečo pekné!

Objednávate z tejto stránky aj vy? Aké máte skúsenosti? Poznáte nejaké ďalšie stránky, ktoré ponúkajú tovar za takéto ceny?

Pekný večer prajem!
A.

2 komentáre:

  1. Mmm nějak se mi ta stránka moc líbí. :D Neměla jsi mi jí ukazovat. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vôbec nepoznám, ale vďaka Tebe už viem, čo budem robiť celý večer :D

    OdpovedaťOdstrániť