Shop

nedeľa 23. júna 2013

Blehh

Tíško závidím všetkým stredoškolákom (už len chvíľka a máte šk.rok za sebou) a vysokoškolákom (pravdepodobne už máte všetky skúšky spravené a užívate si leto :))). Tento rok na dovolenku nepôjdeme a to z príčiny nedostatku času, ale budúci rok vymyslíme niečo famźne :D
Víkend bol fajn, sobotu sme strávili v okruhu kamošov a tí nikdy nesklamú :D Možno pridám nejaké fotky z akcie, keď vás také posty zaujímajú, dajte vedieť :)
Kvalita týchto fotiek je jedným slovom blehh. Bohužiaľ, ešte stále neviem, čo z toho v blízkej budúcnosti bude, lebo skoro nikdy ma nemá kto fotiť a môj mobil robí normálne fotky len keď je denné svetlo. Tak bude random, fotky voloviniek a podobne, outfit len sem-tam, keď sa mi podarí nahovoriť priateľa :D
Sako som si obliekla len ráno cestou do práce, ale zdá sa mi, že v takýchto horúčavách bolo aj zbytočné. Kraťasy a topánky už poznáte z predošlých príspevkov. Taška je tiež novšia, pripomína mi tie zo Zary, je veľká, priestranná a páči sa mi jej farba. Zajtra vraj má byť daždivo, tak choďte ešte von, užiť si nefalšovanú letnú noc.




sandále, taška: ebay, kraťasy: lookbookstore.com,
tielko: H&M, sako: Amisu
náramky, náhrdelník: ebay, hodinky: Fossil
Pekný večer prajem!
A.

3 komentáre:

  1. pekné všetko. najmä kraťasky. aj tento rok som čipkované šortky musela oželieť, lebo znova sú 34 záhadne obrovské a menšie nerobia (a to ozaj nie som taká chudá)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné topánky a sako. Škoda, že to sako nevidela aj ja nekde asi by som si ho kúpila. :)
    Nechcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow! super kombinácia, veľmi sexy!
    tie boty chcem! a tú tašku tiež! :)

    OdpovedaťOdstrániť