Shop

utorok 9. apríla 2013

Kúp-list

Vtipná príhoda: včera som išla na nákup s tým, že súrne potrebujem jednoduché tmavé džínsy (na margo: nikde nemali žiadne normálne). Samozrejme našla som kopu iných vecí, náhrdelníky, košeľu, béžové nohavice, mikinu, sako, atď. Veselo som kráčala k pokladni, a v poslednej chvíli prišiel nejaký záblesk, že "ach, budeš platiť 100eur a aj tak z toho polovicu neunosíš". Tak som všetko pekne vrátila na svoje miesto a odišla som domov. Doma som zistila, že som nemala so sebou peňaženku :D To bol asi osud, že som tie veci vrátila na svoje miesto :D Každopádne, dnes som objavila iné veci, ktoré si plánujem kúpiť: 


Navyše mätová košeľa strašne pripomína tú, ktorú som včera nechala v obchode :D Navyše, za nižšiu cenu! Tak to je naozaj osud! :)

Čo si myslíte, existuje 6. zmysel? Ja po takých príhodách (je ich stále viac) áno :D

Majte sa krásne!
A.

6 komentárov:

  1. Ach, všetko sú to krásne veci! Kde si ich našla? :)
    To s tou peňaženkou musel byť jedine osud :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe niekedy sa mi stávajú podpobne predtuchy, to je proste intuícia :) myslím, že u nás žien naozaj funguje...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. musím ti oznámiť že mi máme 6 zmyslov- 5 poznáš a šiesty je poloha a pohyb hlavy :D ani ja som to donedávna nevedela ;DD
    parádne vecičky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jee ty boty se zlatou špičkou jsou bezva! :) Jsem tvůj nový follower na bloglovin(#19), můžeš mi dát follow zpět, udělalo by mi to velkou radost :) předem moc děkuji!

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vtipné a ty lodičky krásné. Květinový trend mi ale leze krkem už teď, natož v létě, kdy ho budou plné ulice:)

    OdpovedaťOdstrániť