Shop

štvrtok 21. marca 2013

Missha M Perfect Cover BB Cream

Skoro každá kozmetická značka uviedla na trh svoje BBčka (niektoré lepšie, iné menej, ale to nechajme), Niektoré som aj vyskúšala. najviac som bola spokojná s tým od Garniera, ale bohužiaľ som momentálne taká bledá, že mi nevyhovuje ani svetlá varianta. V lete sa k nej určite vrátim, ale teraz som potrebovala niečo iné.
BB od Rimmel strašne zapácha a je tmavý, Maybelline je tiež tmavý a Loréal Nude Magic...no ten tiež neprichádza do úvahy. Rozhodla som sa teda skúsiť nejaké to bíbíčko z Ázie.
Tak som natrafila na zaujímavý článok u Timbo a bolo rozhodnuté: objednám si tento BB krém Missha.
Keďže Timbo už mala s týmto predajcom dobré skúsenosti a mal veľmi dobré hodnotenie, objednala som si od neho aj ja.
Objednala som si 13.marca a pondelok som ho už mala doma (rekordná doba dodania, 4 pracovné dni, keď si zoberiem ešte aj to, že je to z Južnej Kórei, tak naozaj mega-giga super).
Poctivo zalepená krabica, vo vnútri krémik zabalený ešte aj do bubli-fólie. Plus ako darček 3 vzorečky (jeden BB, jeden pánsky tonik a ešte jeden tonik či čo na tvár. Musím ešte preštudovať, ale všetko je písané kórejsky, tak sa musím obrátiť na kamaráta :D)



Nevedela som sa rozhodnúť, ktorú farbu si mám vybrať, na výber mali 3 odtiene: 13 Bright Beige, 21 Light Beige a 23 Natural Beige. Rozhodla som sa pre 21ku a urobila som dobre. Farba je totiž úplne najviac blízka farbe mojej pleti, čo je u mňa hotový zázrak. Konzistencia je o niečo hutnejšia, ako u Garniera, ale rozotiera sa dobre, tak s prstami, ako aj s hubičkou na mejkap. Vonia naozaj pekne, ako jemný krém, čo po nanesení ale necítiť, žiadna výrazná vôňa a nesmrdí, ako Rimmel. 

červstvo vymačknutá dávka :D
rozotreté (fotené s bleskom, bežne sa po ňom nelesknem ako diskoguľa)

Prvý dojem nebol bohvieaký, mala som totiž nepekné šupiny po tvári. Po dôkladnom peelingu vyzerala situácia úplne inak. Oveľa lepšie! Podotýkam ale, že aj tak predtým pleť poriadne nakrémujem, u mňa bez toho proste nejde, zachvíľu by som bola šupinatá ako ryba, nech je to akokoľvek hydratačný mejkap/BB.
Výdrž je slušná, nepotrebovala som sa prepudrovať skoro celý deň, len popoludní, aj to len pre lepší pocit. Krytie je slušné, na BB krém až veľmi dobré. Pre pleť s menšími nedokonalosťami, či pre jemné začervenania ani netreba korektor. Ja som ho dala len na vyrážky. Nevytvára mapy ani maskový efekt, neoxiduje do oranžova, stačí len zľahka jemne prepudrovať pre prirodzený vzhľad. (Niekedy pripojím aj fotku)
50ml balenie stojí celkom presne 12,58$, čo je v prepočte 10,09€, poštovné a balné zadarmo, nie je to zlé, vzhľadom na to, že na nemenovanej slovenskej stránke tento krém ponúkajú za 18,85€ (plus poštovné). Čiže z mojej strany úplná spokojnosť. Predajcu odporúčam! Má všelijaké výrobky od výmyslu sveta, nabudúce určite skúsim aj ospevovaný SKIN79 BB cream :)

Čo vy? Máte nejaký ázijský BB krém? Ste s ním spokojné?

Pekný deň prajem!

2 komentáre: