Shop

utorok 8. júla 2014

Na ceste + kúp-list

Zľavám na asos.com som neodolala ani ja, tak po dlhom čase som si niečo aj objednala. Ani som si nevšimla, že zaviedli poštovné: pri objednávkach do 15 € platíš 3 € za poštu. Kde sú tie zlaté časy s poštovným zadarmo :D No stále si myslím, že asos stojí nohami na zemi, tie 3 € sú ešte v poriadku a málokedy tam miniem menej ako 15 €. Je to určite lepšie ako na newlook.com (poštovné 10 € pri objednávkach do 65 €). Aj na sheinside je poštovné pri objednávkach do 30 dolárov.
Čo si o tom myslíte? Prekáža vám to? Sledujete pri internetovom nákupe tento faktor? 



Späť k mojmu nákupu: objednala som si krémové skater šaty (univerzálny kúsok, možno ich nosiť aj elegantnejšie aj riadne grunge :D), tmavomodré šaty á la nočná košeľa (veľmi dlho som po nich pokukovala, kým ich cenu konečne znížili z 49 € na cca. 9 €) a taška Monki so psíkom (úplne neplánovaná kúpa, veľmi sa mi zapáčili). Čo poviete? :)

No a viem, je ešte len začiatok leta, ale keďže ja toto obdobie vôbec nemusím (to už aj len z takého praktického dôvodu, že už nie som študentka, tak namiesto vylihovania na pláži v horúčavách trávim celé dni v kancli) začala som plánovať, čo všetko si zaobstarám na babie leto/jeseň (dúfam ma neukameňuje polovica sledovateľov blogu :D). 



1. Cut out boty: ani neviem ako je to správne po slovensky? Žeby členkové topánky s výrezmi? Nie je to žiadna novinka, ale keďže som na jar nenatrafila na tie pravé, tak aspoň na jeseň ich chcem mať.
2. Náhrdelník: toto si určite pamätajú viaceré z vás :D Mala som ich hneď niekoľko no všetky zmizli :-/
3. Zlaté Casio digitálky: strieborné mám, po zlatých stále pátram
4. Mom alebo boyfriend jeans: bojfrendy sú ako keby ste ich ukradli priateľovi, mom ako keby mamine :D 2 boyfriendy už mám, sú to tie najpohodlnejšie rifle aké som kedy mala. Potrebujem ďalšie
5. Sivé midišaty: k prvým topánkam a kriváku
6. Nejaké super 90-kové šaty: s bodkami, kvetinkami alebo jednofarebné, to je jedno. Hlavne aby zaujali :)

Máte niečo z môjho wishlistu na tom svojom aj vy?

Majte sa krásne!
A.

4 komentáre:

  1. Zlavam na asos som neodolala ani ja a nastastie s postovnm sa to prezit da. Postovne neznasam v mangu a na mangooutlet, lebo ak si dobre pamatam, tak je to 8€- co je uz trosku moc. A na boohoo je posotvne asi 6€, co sa da prezit, ale ak si vypocitam cenuproduktu a k tomu postovne, tak zrazu sa mi cena produktu celkom-celkom vysplha hore!

    BTW, take tipy: biker boots som nasla v F&F zlacnene asi na 7€(200Kc) asi pred mesiacom.....take sive midi saty v lindexe maju teraz za 15€(400Kc), a v lindexe maju aj presne take rifle so zaplatami :) Tak skus, snad som pomohla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najlepší je SAMMY DRESS - krásne kúsky za neuveriteľné ceny! ale poštovné! chcela som si kúpiť kabátik za 17 dollárov, a ďalších 17 som mala dať za poštovné... ako 34 za nie je tak veľa a to nie na kabát, ale za tú cenu by som ho mala aj inde a s poštovným zadarmo :D. a tam je pes zakopaný, ak je poštovné zadarmo, veci sú drahé jak hovado, ak sú lacné, je jasné, že si človek musí počkať a zaťať zuby pri výslednej cene... na tom funguje dnešná konzumná spoločnosť :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super post, love it<3
    Maybe want follow each other? if yes, just follow me and i follow you back :)
    http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super krásne veci :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť