Shop

streda 5. marca 2014

Niečo nové

Už tretí deň ležím v posteli, beriem antibiotiká, napchávam sa Paralenom, v kuse pijem čaj a už ma to veľmi nebaví. Navyše cez víkend by sme mali ísť na chatu, tak držte palce, aby som sa dovtedy dala do poriadku!
Kedže pridať plnohodnotný post je teraz značne nad moje sily, pripravila som pre vás aspoň malé new in.

Začnime topánkami. Bordové sú z asos.com, ja som donedávna ani nevedela, že aj oni predávajú značku New Look. Áno, viem, existuje newlook.com, ale na asose neplatíme za poštovné, a na newlooku pri objednávkach do 55 libier je poštovné 9 libier, čo je celkom dosť. Mám to premyslené, čo? ;) Podobné sa nosili 20 rokov dozadu. Čo sa mi na nich veľmi páči, že nemajú takú slabučkú podrážku, ako balerínky, ale sú to klasické mokasíny.
Tie druhé majú dlhý-dlhánsky príbeh :D Objednala som si ich ešte koncom augusta, v priebehu niekoľkých dní sa mi ozvali, že moja veľkosť je vypredaná a posielajú späť peniaze. Ja som im ale napísala, aby mi peniaze nevrátili, ja chcem topánky! :D Až teraz som ich dostala, keď bola moja veľkosť opäť dostupná. Sú veľmi zaujímavé, akurát dúfam, že tie kamienky nebudú opadávať. 

asos.com, everything5pounds.com
 
Ďalej je tu malý koženkový batoh, so zlato-medenými a striebornými detailmi, čiže je to celkom univerzálna záležitosť. Podobný som mala kedysi dávno :D

bestsports.sk
 
 Vesta dorazila už asi mesiac dozadu, ale zatiaľ som vám ju neukázala (ak sa nemýlim?). Kraťasy sú z ebay, za celkom smiešnu sumu. V reáli nie sú také veľké, ako sa to na obrázku zdá, tvária sa dosť nefotogenicky :D
 
boohoo.com, ebay.co.uk
 
Šaty s nádychom 90. rokov :D Už sa neviem dočkať, kedy ich konečne vyvetrám! Určite sa s tým ale zbytočne ponáhľať nebudem, keďže času dosť, dúfam budeme mať peknú, dlhú, slnečnú jar :)


 Na záver niečo málo z kozmetiky. Parfum Far Away Bella z Avonu, vonia naozaj veľmi pekne (mali ju v nejakom balíčku s leskom na pery a sprchovým gélom- tie som darovala mame. Celý balíček stál 11,20eur, čo je maximálne v pohode, si myslím). Výdrž je taká stredná, mala som už aj silnejšie aj slabšie vône. Cítim tam mandarínky a to ja môžem :) No a Bioderma- ako inak- musí byť. Po dobrých skúsenostiach s čistiacim krémom (stihla som už spotrebovať 2 balenia) som si zaobstarala tento vyživujúci krém na suchú až veľmi suchú pleť. Som zvedavá, čo naňho povie moja vysušená pleť.


Inak sa krotím, obmedzila som výdavky, čiže každý mesiac si stanovím limit a v tomto roku som ho ešte neprekročila (klop-klop).
Čo vy? Nakupujete už jarné kúsky, alebo sa ešte prehrabávate v posledných výpredajových (keď také ešte sú)?

Majte sa krásne!
A.

3 komentáre:

  1. Všetky veci vyzerajú super, najviac ma zaujala vesta a kraťasy. Už som párkrát rozmýšľala, že si z ebay objednám aj kraťasy/nohavice, len neviem, či sa trafím do veľkosti. Koľko ťa vyšlo poštovné z everything5pounds.com ? Chcela by som si odtiaľ niečo objednať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mna najviac bavia tie mokasinky! Jop, uz aj ja som si vsimla ze sa z Asosu oplati objednavat viac :D Podobne je na tom Mango stranka, je tam postovne, ak sa dobre pamatam , tak 8€, ale Mango kusky najdes aj na asose...a samozrejme bez postovneho :)

    OdpovedaťOdstrániť