Shop

utorok 25. marca 2014

(Ne)potrebujem...

Niečo z toho naozaj potrebujem, niečo už menej, ale pre zlepšenie náladay, pre dobrý pocit...veď viete :D

1. Cibuľková bundička: mala som otvorenú záložku s touto bundičkou v prehliadači asi tri dni. Objednať si ju? Nie? Využijem? Bude sa hodiť k mojim veciam? V nedeľu večer som uvidela u Dominiky outfit s touto bundičkou a vedela som, že ju musím mať. Už je na ceste ku mne. Už dávno som sa na balíček takto veľmi netešila, ako na túto bundičku :D
2. Červená kabela: po takej som strašne dlho túžila. Nech nie je veľká, aby tam akurát vošiel mobil, peňaženka, kľúče a papierové vreckovky.
3. Petit BB: Missha už dochádza, tak som si vybrala tento BB krém, som zvedavá, či bude taká dobrá, akko Missha Perfect Cover.
4. Hodinky: niekoľko týždňov dozadu tu bol prieskum verejnej mienky týkajúci sa hodiniek. Neobjednala som si ani jedny. Sú príliš podobné tým fossilkám, ktoré mám. Radšej som si vybrala tieto farebné, za pár eur. Viem, že nie sú na 10rokov, ale na leto budú super.
5. Tričká s potlačou: síce 16 mám dávno za sebou, ale tieto tričká sa mi veľmi zapáčili a budú sa hodiť k balerínkam a rifliam/šortkám.




Ešte by som si chcela kúpiť dobre padnúce boyfriend džínsy (mission impossible, už naozaj neviem, kde také nájdem) a niektoré z tenisiek na obrázku. Tie biele sa mi páčia viac, ale sú dosť nepraktické a rýchlo sa zašpinia. Je zaujímavé, že z tých háčkovaných čižiem mi je zle, ale takéto háčkované tenisky sa mi práve naopak, páčia.


Čo (ne)potrebujete vy? Máte to vždy premyslené, alebo nakupujete podľa nálady?

Majte sa krásne!
A.

2 komentáre:

  1. Ahoj, nakupujem niekedy podľa nálady, niekedy podľa potreby. Často si však musím opakovať, že nech kupujem dôležité veci, tie ktoré práve potrebujem. No nepodarí sa mi to vždy. Háčkované čižmy sa ani mne nepáčia, ale o teniskách, ktoré si tu dala sa to nedá povedať. Je pravda, že biela sa rýchlo zašpiní, ale takéto tenisky sú ozaj pekné... juj, ale aj tie bodkované nemajú chybu..
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty hodinky a bundička se mi moc líbí! já nakupuji většinou podle nálady, ale když se mi něco líbí, tak neváhám a koupím si to ;)

    OdpovedaťOdstrániť