Shop

piatok 7. marca 2014

Moje nechty


Dosť dávno som nepridala žiadny nechtový post, lebo ich mám stále rovnaké. Decentná telová farba, ktorá s nadlakom vydrží celý týždeň!
Trvalo mi celkom dlho, kým som našla správny lak na nechty, ktorý má super farbu aj výdrž. Keď som konečne natrafila na Rimmel Lycra Pro v odtieni Barely There. Samozrejme, že ho prestali vyrábať! :D
A tak som prešla na Maybelline Coloramu, celkom presne odtieň 254. Presne tento lak mám na nechtoch na obrázku, plus nadlak Essence Gel-look Topcoat, XXXL Shine. Táto kombinácia bez problémov vydrží na mojich nechtoch celý týždeň bez toho, aby sa olupoval. Cena taktiež je celkom priaznivá, stojí oko 2€.
Mám ešte niekoľko odtieňov z tejto značky, ale zďaleka nie sú tak fajn, ako práve tento béžový lak. Niekde som raz čítala, že čím tmavší je lak, tým vyšší je podiel pigmentov v laku v porovnaní s lepidlom. To celkom vysvetlí skutočnosť, prečo sa tmavé laky ľahšie olupujú. Niekedy si samozrejme nechty nalakujem aj inými farbami, ale jednoznačne táto je osvedčená klasika pre mňa, s ktorou moje nechty vyzerajú vždy pestovane.

Máte nejaký obľúbený lak na nechty vy?

Majte sa krásne!
A.

4 komentáre:

  1. Vau :) Mas ich krasne, a vyzeraju velmi zdravo :) Mojou klasikou je cerveny lak.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, máš dokonalé nechtíky. Veľmi sa mi páčia! Zo všetkých farieb je v prípade lakov u mňa na prvom mieste práve táto telová farba.
    Prajem pekný víkend :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja sa tiez vacsinou zaseknem na jednej farbe a stale si hovorim, ze to zmenim, ale nea sa akosi :))))

    blog she.is.the.one

    OdpovedaťOdstrániť