Shop

nedeľa 2. februára 2014

Catrice Gél na pery Ultimate Shine - odtieň 070 License to Pink

Gél na pery...určite to nie je žiadna kozmetická novinka, no u mňa doma áno :D
Celé to začalo tak, že keď som začala nosiť okuliare, nejak s nimi prišli aj výraznejšie rúže. Viecarí boli z toho v šoku, ale mne to už príde celkom normálne, že si dám červený alebo fuchsiový rúž. No a presne tá fuchsiová farba je problémová...teda u mňa to tak bolo. Dlho som hľadala vhodný rúž. S odtieňom by problém nebol, ale s konzistencou...bežne mám suché pery, často aj popraskané a skoro všetky rúže žiarivých farieb toto zbytočne zvýrazňujú a potom máte také nepekné šupinky po perách. Niekoľko týždňov dozadu som išla do DM kúpiť šampón a natrafila som na tento gél na pery:


Povedala som si, po X pokusoch by som naozaj chcela nejaký, čo pery nevysušuje.
A s týmto som naozaj spokojná! Krásne hydratuje, ako keby ste mali na perách balzam (asi preto sa to volá gél na pery), krytie je niečo medzi rúžom a leskom, určite nevydrží polku dňa ani pitie/jedenie, ale mne to problém nerobí. Farba sa mi veľmi páči, bez trblietok, je lesklý, ale nie takým tým barbinovským spôsobom. Balenie je strieborné, kovové, vyzerá dosť masívne, mne sa celkom páči.
Ako hovorím, z mojej strany išlo hlavne o to, aby som konečne našla rúž výraznej farby, ktoré pery nevysušuje a toto spĺňa maximálne. Čiže u mňa spokojnosť.
Asi takto nejako vyzerá v akcii (som pripravená, že každému sa to páčiť nebude), čo poviete?  Sorry za kvalitu, fotila som sa v práci cez obed a navyše je tam protisvetlo, ale presne na tejto fotke vyzerá tak, ako aj v reáli:


Nechcela som pridávať čiary na rukách, tak tu je ešte jedna z blízka: 


Cena je 4,19€, k dispozícii je 8 farieb, niektoré sú naozaj veľmi pekné, určite si ešte nejaký odtieň kúpim.

Poznáte tento rúž? Vo všeobecnosti, aký máte názor na značku Catrice a ich výrobky?

Majte sa krásne!
A.

4 komentáre:

  1. mám ho len v inom odtiene a stal mojim najoblubenejším. Tiež totiž trpím suchými perami a väčšinou vždy ked si chcem dat ruž, tak najskor nanesiem balzam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toto je pre mňa novinka
    inak sa mi to páči, vyzeráš super a nevidím problém vo výraznom rúži na denné nosenie. vždy lepšie ako zmachlené oči :D neviem prečo sa nad TÝM nikto nepozastavuje :D
    ale poznám to, tiež som si dala sýtšiu farbu a pozerali na mňa ľudia v mhd aj kadetade....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten gel na pery nepoznam, ale ked pojdem do DM, tak sa po nom poobezeram, pretoze sa mi to velmi paci na tvojich perach. Posledne roky ma ruze bavia coraz viac, ale v mojom okoli ich tiez len malokto chape. Vacsinou dostavam otazky, preco som si nedala len klasicky lesk, ze je to prilis silne, prilis tvrde....hmm, snazim sa ich nosit aj tak- objavila som skvely nude ruz, ktory testujem uz asi 2 mesiace a zatial vyhrava :) A Catrice znacku mam celkom rada, mam od nich gelovu linku na oci so stetcekom a laky na nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uzasna farba podla mna je super aj na kazdy den! sama take nosim :)

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť