Shop

štvrtok 2. januára 2014

Spotrebované/likvidované

Nehodlám sa presadiť ako kozmetická blogerka, akurát sa mi to za poslednú dobu nahromadilo a chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti. Celkovo je tu 16 výrobkov (pri 3 z nich som už prázdne balenie vyhodila, tak som odfotila nové, ktoré som si kúpila hneď po spotrebovaní), z ktorých som 13 výrobkov minula a troch sa zbavím, lebo sú po záruke alebo ich jednoducho nechcem ďalej používať. 


1. kategória: Nikdy viac!!!



Je tu šampón Balea na normálne až mierne mastné vlasy: kedysi som tento výrobok používala, no som našla iné, lepšie a nehodlám sa k nemu vrátiť.
Ďalej odličovacie mlieko na oči, druhé najväčšie temné zlo z Mordoru! Proste ako keby som sa mala odlíčiť krémikom, desne mi pálil oči a ani odličovacie schopnosti nie sú najlepšie.
No a to najväčšie temné zlo z Mordoru: krém Oriflame Pure Nature s acai a granátové jablko. Kúpila som si celú sadu vtedy, čistiaci gél a nočný plus denný krém. Gél bol fajn, dokonca som si kúpila ďalšie balenie, ale krémiky, to je hotový horor. Asi 5minút po aplikácii som mala tvár ako ružové prasiatko, strašné pálenie, proste alergická reakcia. Predtým som si mohla na tvár natrieť hocičo, trebárs aj ocot. Hydratačné schopnosti atď. neviem posúdiť, ale tá reakcia bola dosť strašidelná, takže za mňa jedno veľké nie.


2. kategória: Neurazí ani nenadchne

Je tu peeling na päty Avon Footworks, ktorý sa už ani nevyrába, alebo má iné balenie, našla som ho v skrinke, je dosť dlho prázdny, tak neviem čo tam ešte hľadal. Nebol to vyslovene zlý peeling, ale v tejto rade je kopa lepších výrobkov.
Upokojujúci čistiaci gél na tvár Amazonia: príjemná vôňa, príjemná konzistencia, priemerné čistiace schopnosti. Sú aj lepšie, ale zďaleka to nie je také strašné, ako napríklad ten očný odličovač v predošlej kategórii.
Šampón pre objem Avon Naturals: prestala sa mi ľúbiť vôňa. Účinky ničím neohúrili. Už sa k nemu asi nevrátim.
Pleťová voda Bale pre normálnu až zmiešanú pleť. Tak už radšej micelárka Blanchette B z Kauflandu, za podobnú cenu.


3. kategória: Celkom fajn, možno aj nabudúce...

Krém Garnier Essentials na suchú až veľmi suchú pleť: na začiatku nič moc, potom po pravidelnom používaní pekná, hydratovaná pleť. Za tú cenu celkom v pohode, páčila sa mi konzistencia. Teraz mám niečo iné ale možno niekedy dostane šancu.
Sprej do obuvi Adidas: čo sľubuje, to aj dodrží, akurát mi vadí tá pánska vôňa. Nechápem, prečo nevyrábajú aj s nejakou sviežou kvetinovou vôňou. To asi preto, lebo dámy neprdnú, nechodia na vecko, nepotia sa a nepozerajú neslušné filmy :D :D :D
Lak na vlasy Syoss Invisible hold: na vlasoch naozaj nebolo vidieť. Akurát mne sa zdalo, že iné laky od tejto značky sú lepšie. Keď ale nepotrebujem výdrž ako betón, stačí.


3. kategória: Kozmetické stálice

Parfum Eclat d´Arpege a colossalka. U mňa stálice. 5 hviezdičiek, čo dodať? :)


4. Zásoby

Zaobstarať si nový kus ešte pred spotrebovaním toho predošlého už niečo znamená! Je to napríklad sprchovací krém Avon Senses Winter Cocoon. Neuveriteľne krásne vonia, keby mali aj telové mlieko s takou vôňou, už by som sa mazala ostošesť. Fajn cena, krémová konzistencia. Proste dobrá voľba.
Ďalej je tu myci krém na veľmi suchú pleť Bioderma Atoderm. Predošlé balenie vydržalo 8 mesiacov a tom som sa ním ráno aj večer umyla krk a tvár. Zo všetkých čistiacich výrobkov, čo som doteraz skúsila, mi vyhovuje najviac. Dá sa používať na telo aj na tvár (ja ho používam len na tvár). Cena okolo 9eur, čo nie je až také zlé, vzhľadom na to, že ide o naozaj kvalitný výrobok. A vonia krásne!
Na záver je tu balzam na pery Alverde s nechtíkom. Spolu s Neutrogenou je to môj obľúbený balzam. Nezanecháva mastný film, krásne hydratuje, dokonca hojí popraskané pery. Po bielych kútikoch pier niet ani stopy a je perfektný aj pod suchšie rúže.


Poznáte tieto výrobky? Ste s nimi spokojné? Čo by ste mi ďalej odporúčali/neodporúčali?

Majte sa krásne!
A.

6 komentárov:

  1. ja som asi jediný človek na svete, ktorý colossalku nenávidí. u mňa neurobila nič. vôbec nič! ani ju nebolo vidieť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A nemala si nejaký "špatný kus"? Lebo to ma naozaj prekvapuje, že vôbec ju nebolo vidieť. Ale inak sto ľudí, sto chutí :)

      Odstrániť
  2. tak odličovačom si ma prekvapila. Pre mňa je to jedno z najlepších odličovacích mliek, aké poznám. a používam ho stále...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pre mňa je to jednoznačne horor. Som očakávala, že aspoň jednoduchú nevodeodolnú špirálu odlíči a nie! Mala som tú špirálu všade okolo očí, o blbom pocite po odlíčení ani nehovoriac, ako keby som mala mihalnice natreté krémom. Odličovacie mlieko (ktoré je mimochodom určené na odličovanie očí) mi úplne pálilo celé oko, na rozdiel od micelárky, ktorá aj keď sa mi dostane do oka, nič necítim. Ale tak každý má iný názor, možno niekomu vyhovuje, mne proste nie.

      Odstrániť
  3. Ako tak citam komentare nado mnou, tak asi kazdemu vyhovuje nieco ine :) Ja nevlastnim ani jeden z tvojich spominanych produktov. Ale dam otazku do plena- ake mas skusenosti s kozmetikou PUPA? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi áno, ja stále hovorím, sto ľudí, sto chutí :)
      Čo sa týka Pupy, tak moc ti neporadím, mala som len špirálu Vamp, už skoro dva roky dozadu. Kúpila som si ju len preto, lebo žiadnu inú špirálu v hnedej farbe som nenašla :D Tak celkovo nebola zlá, robila celkom ok mihalnice, ale colossalka sa mi ľúbi viac :D Nič iné som od nich neskúsila, ale možno budem musieť napraviť :D

      Odstrániť