Shop

piatok 10. januára 2014

Prečo nerobiť doprovod kamoške/mame/nikomu na nákupoch

Odpoveď znie celkom jednoducho: lebo si kúpite niečo aj len tak z nudy, aby ste si kúpili niečo aj vy :D Minulý víkend som sa vybrala s bratom na nákupy. Potreboval čiernu košeľu na ples, najlepšie slim fit tak bral so sebou mňa, keďže som jeho najväčší kritik (ha-ha :D).
Nechcela som si kúpiť vôbec nič, pred výplatou by to bola samovražda :D Ale predsa len som niečo našla:

Svetríky na gombíky (Takko): klasika, ktorou nič nepokazíte. Doteraz som ich mala 6, teraz pribudli ďalšie 2. Pôvodná cena 9,99€, čo vôbec nie je veľa, teraz ich mali v zľave za 4,99€. Mali ich hádam vo všetkých farbách dúhy, tento víkend tam skočím, ešte si zaobstarám horčicový a orgovánový.


Kockovaný kruhový šál (Gate) a nepriehľadné pančuchy (Takko): pôvodne som si chcela objednať červený kockovaný šál z asos.com, ale ešte stále ho tam majú za plnú cenu (22€). Medzitým som doma našla jeden červenočierny vlnený meeeeega veľký, vôbec nenosený, ktorý som si kúpila asi 6-7 rokov dozadu. A tak minulý týždeň som natrafila na tento kruhový, za necelé 3€.
Pančucháče z Takka sú odolné a nepriehľadné, mám ich niekoľko a som s nimi maximálne spokojná, tak som si zobrala ďalšie (2,99€)


Za 2 svetríky, šál a pančuchy som dokopy zaplatila necelých 16€, čo mi vôbec nezruinovalo rozpočet a z tých vecičiek mám naozaj radosť.

Ďalej je tu niečo z Avonu, v rámci akcii: "Kúpte si niečo zo strán x až y a môžete si zakúpiť paletku za 4,90€". Špirálu som zatiaľ neotestovala, ale tá vždy bodne. Paletka je naozaj krásne pigmentovaná a dlho vydrží, tak som spokojná.
Emmu zvyčajne nekupujem, ale teraz ma tá titulka so srdiečkami nadchla :D :D ozajstné valentínske vydanie. Predtým som si vždy kúpila hádam všetky časopisy, čo v stánku mali, ale koncom mesiaca som vždy zistila, že som vyhodila kopu peňazí a ani polovicu článkov som si nestihla prečítať. Teraz kupujem Elle, sem-tam InStyle a La Femme (ale nejak umiera, aspoň teda tak sa mi zdá, už ju nevydávajú každý mesiac, len sporadicky)


Čo vy a časopisy? Kupujete pravidelne, sporadicky (trebárs keď je tam nejaký zaujímavý darček) alebo vôbec?

Pekný víkend vám prajem!
A.

4 komentáre:

  1. kedysi som kupovala emmu každý mesiac, potom sa nejako pokašľali, tak som ju kupovala už len kvôli knihám a diárom. valentínske číslo som si dnes kúpila tiež a teda, pri čakaní na bus som ju stihla prelistovať, prečítať a trhám si vlasy, že zbytočné peniaze....aaaaaach.. ešteže blogy sú zadarmo a stokrát zaujímavejšie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paci sa mi ten sal a to velmi :D a ja som si akurat vcera kupila vynimocne Evu (kupujem ju max raz do roka), pretoze mi tu v Brne uz chybala slovencina :D co-to som si precitala, ale jedno je iste, listovala som v nej dlhsie ako v ELLE, ak La Femme umiera, tak ELLE uz uplne- aspon pre mna ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten šál je úplne najviac fajn, nosím ho v kuse :)
      No to umieranie La Femme som myslela tak, že už nevydávajú každý mesiac pravidelne, ale že nemôžeš dopredu vedieť, či sa v stánkoch objaví alebo nie. Mrzí ma to, lebo ten časopis som mala rada. Rozhodla som sa, že si radšej kúpim každý mesiac jednu zaujímavú knihu namiesto všetkých tých časopisov :)

      Odstrániť