Shop

pondelok 6. januára 2014

Potulky e-shopmi

Tak tu sú minule spomenuté koláže mojej márnotratnosti :D Ale ruku na srdce: sme po sviatkoch, sme doma, po dlhých večeroch čo lepšie by mohla robiť žena, ako hľadať inšpiráciu na rôznych blogoch a natrafiť na super veci? :) a samozrejme, keď uvidíte super vec, začnete uvažovať, kde by ste na niečo podobné natrafili vy (samozrejme na ebay!) a potom to už ide dolu vodou :D :D :D
Niekoľko dní dozadu som u Timbo videla krááááááásny náhrdelník, ktorý som musela mať aj ja :D Už je na ceste ku mne. Navyše som si naivne myslela, že si v povianočných výpredajoch u nás už nič nekúpim (o tom nabudúce), keďže všetky obchody sú vyrabované, tak si niečo objednám, nie? Samozrejme som si pre istotu pozrela aj stránky mojich obľúbených predajcov a asi takto nejako to celé skončilo:

všetko z ebay
Pri topánkach som bola nerozhodná, či si zobrať čierne alebo červené, nakoniec som sa rozhodla pre červené, keďže čiernych balerínok mám asi 6. Šál je pre maminu, viem, že sa jej takýto vzor strašne páči, tak ju prekvapím. Veverka a žaluď ma rozosmiali, toto je taká brošňa, ktorá sa dáva na golier, čiže veveričku na pravú stranu, žaluď na ľavú a ideš :) Super to oživí jednoduchú bielu alebo svetlomodrú denimovú košeľu. Jeleň je brošňa na kabát, presnejšie na môj nový kockovaný šál (ktorý sa tu onedlho objaví v new in) a posledný farebný náhrdelník bude darček pre kamošku. 

Yop a aby som nezabudla! Na boohoo.com sú taktiež povianočné výpredaje, navyše som mala špeciálnu 25% zľavu na všetko. Najviac peňazí som zaplatila za mikinu pre priateľa na poslednej fotke, naozaj tam majú teraz kopu vecí za 5-6€.


Vestička poslúži ako podklad k môjmu DIY vyčíňaniu a mikiny vyzerajú na prvý pohľad nemožne, ale ja už mám všetko premyslené, tak dúfam onedlho ich uvidíte v outfitoch :)
Ako ste na tom vy, podarilo sa Vám niečo pekné uloviť vo výpredajoch? Alebo sa takému pokušeniu radšej vyhýbate?

Majte sa krásne!
A.

2 komentáre:

  1. ja výpredajujem celý rok :D máločo kúpim za plnú sumu, to by som musela nutne potrebovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nad nahrdelnikom c.6 uz dlhsie premyslam :) a som zvedava na tvoje kombinacie mikin :)

    OdpovedaťOdstrániť