Shop

štvrtok 29. augusta 2013

Objednané

Či sa nám páči, alebo nie, jeseň sa nezastaviteľne blíži. Hoci dnes je u nás naozaj pekne (takéto počasie by som si vedela užívať celý rok, nie je príliš teplo, ani zima), rána sú už naozaj chladné. Neostáva nám nič iné, ako rátať dni do ďalšieho leta a pripraviť sa na jeseň. Ja sa už teším na budúci rok, 29. augusta totiž bude piatok a 1.september padne na pondelok, tak budeme mať mega dlhý víkend :D

Priateľ je stále v Rakúsku, tak ma nemá kto fotiť, ale v blízkej budúcnosti to napravíme. 
Tak zatiaľ je tu malá koláž mojich jesenných kúskov, ktoré som si nedávno zaobstarala:

parka: boohoo.com, ostatné: ebay


1. Parka: takúto som strašne chcela už vlani, ale zaplatiť 70€ za tenký jesenný kabát sa mi zdalo prehnané. Tak som čakala a čakala. Videla som jednú peknú na FB stránke House, ale nemohla som sa dočkať, kým konečne bude dostupná aj u nás :D A keď som len tak prešla boohoo.com a uvidela som túto na fotke, bolao rozhodnuté. Bol to úplne posledný kus, navyše presne moja veľkosť, za 22€...proste som si musela objednať :D Určite sa tu niekedy v blízkej budúcnosti objaví :)
2. Mikina: stále mám pocit, že mám nedostatok svetrov a mikín. Tento mačací motív je strašne zlatý, prvýkrát som niečo podobné viedla na stockholm-streetstyle.com. Potom som natrafila na tento a začala som zháňať podobný. Pátranie bolo úspešné a našla som bielu mikinu s mačacou tvárou :)
3. Krivák: vlani som si jeden už kúpila, potom na jar ďalší semišový a teraz tento. Dúfam bude sedieť dobre, trošku sa bojím aby nebolo príliš tesné na zapínanie. Ak mi bude malý, nájde sa nejaký záujemca? :)
4. Biela košeľa: podobnú som zháňala dlho, ľahkú a bez goliera. Čo vám poviem, je úplne perfektná, je to asi najuniverzálnejší kúsok vôbec.
5. Kockovaná košeľa: aby som bola ozajstný redneck :D Veľmi sa mi tieto košele páčia v kombinácii s krivákom a rifľami.
6. Košela s koníkmi: vzor vyzerá zblízka asi takto. No neni to chutné? :D Priateľ povedal, že vyzerajú úplne cowboyski :D Celkovo, tento vzor ma baví, takisto čierne lemovanie a ramenná časť sa mi veľmi páči.

Zhruba toľko, ešte pracujem na kruhovom šále, dúfam bude aspoň taký dobrý, ako som si to predstavila :)

Ako ste na tom vy, smútite za letom, alebo sa tešíte na blížiacu sa jeseň?

Majte sa krásne!
A.

P.S.: pridala som nový header, nie je to konečná verzia, ale zatiaľ to zostane takto :) páči/nepáči?

6 komentárov:

  1. ešte by som si dala pár teplých dní lebo vrátiť sa z dovolenky pri mori do dažda nie je bohviečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super! :)

    Chtěla bych tebe a tvé čtenáře pozvat k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway na tém back to school :) Budu ráda, když se zúčastníte! :)

    http://tereziiestaysalive.blogspot.cz/2013/08/ready-for-school.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá parka je úžasná,tiež som chcela nejakú minulý rok,ale nikde nemali peknú,teplú a nie príliš drahú,uvidím tento rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja teplú mám,chválabohu. Táto je len taká prechodná, akurát na jeseň.
      Určite si niekde nájdeš vhodnú :) Trebárs keď máš niečo vyhliadnuté, daj vedieť, zoženiem ti niečo podobné za dobrú cenu ;)

      Odstrániť