Shop

pondelok 12. augusta 2013

Anti-wishlist

V poslednom čase sa na rôznych blogoch objavilo niekoľko anti-wishlistov. Rozhodla som sa ted zapojiť aj ja. Keďže móda nie je len o trendoch a aktuálnych vychytávkach, ale predovšetkým ide o vkus a štýl človeka, je normálne, keď určité veci, ktoré sú strašne "in" a nosí ich celá blogová scéna, vôbec nemusíme.
Tu je teda v stručnosti, po čom vôbec netúžim.



- Lennonoidné okuliare: trend 90-tich rokov. Nosili sme to so šiltovkami dozadu :D Ani vtedy mi nepristali, ani teraz. Na niektorých sa mi ale páčia.
- Skort: buď to nenávidíš alebo miluješ. Ja viem, že by mi proste nepristali takéto "kraťasy" a zdá sa mi, že pristanú len úplne štíhlym dievčatám.
- Pásikované legíny: proste zabijak pre moje stehná. Zase raz len pre štíhle. Ostatné radšej ruky preč, keď nechcú vyzerať ako klaun z putovného cirkusu.
- Neónové/rôznofarebné Nike tenisky: maximálne tak na ihrisko. K žiadnym, podotýkam, k žiadnym bežným šatám (biele, čierne, pestré, atď) sa nehodia a mojmu oku nelahodia. Ešte v kombinácii z koženým psaníčkom je to fakt nechutné

Na záver je tu vrchol nevkusu, teda toto ja považujem za to najväčšie temné zlo z Mordoru.
Viac asi netreba dodať.


Ako ste na tom vy? Máte niečo z momentálnych trendov, čo sa vám vôbec nepáči?

P.S.: pridala som nové veci do eshopu, tiež prebieha súťaž o náramok, zapojte sa!

Majte sa krásne!
A.

3 komentáre:

  1. blee tá posledná fotka,toto fakt nie...inak súhlasím myslím že so všetkým,len lennonoidné okuliare niekomu pristanú,ale ja by som si ich nikdy nedala,rovnako skort,vôbec sa mi to nepáčia,ale v niektorých outfitoch to vyzerá fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súhlasím so všetkým, ale tie pásikavé nohavice by som brala ale nie ako legíny ale obyčajné nohavice z dobrého materiálu :) Ja mám rada rockový štýl a prezentujú sa hlavne tam, takže preto, nie preto, že to nosia nejaký ľudia na blogu, na to sa ani nepozerám, ked sa mi niečo páči ;)

    Neonové farby neznášam úplne na hocičom, či je to tričko, šaty, topánky, doplnky...grcám z tých farieb.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. také legíny mám :D už som sa zľakla, že sa ti nepáčia vôbec, nakoniec som rada, že to berieš tak, ako to berieš... na druhej strane, len sa pozri, čo všetko nosia krv-a-mliekoidné dievčatá s vysokým sebavedomím a toto tu bude najmenej :)

    OdpovedaťOdstrániť