Shop

nedeľa 10. februára 2013

Bratislava

Po niekoľkých dňoch sa hlásim. Bola som totiž u priateľa, tak sme včera spravili jeden "trip" do Bratislavy. Eurovea, ako vždy. Smer náš obľúbený obchod "House". Teda, pôvodne som si chcela kúpiť tieto topánky v H&M, ale samozrejme v mojej veľkosti nemali. Čo ani nevadí, lebo v CCC som videla iné, ktoré si na jar určite kúpim.
Tak sme sa ocitli v House, kde mali zľavneného tovaru ešte stále dosť. Tento obchod sa mi páči, a ich veci nenosí každý druhý človek u nás v meste :D
Kúpila som si 3 sukne, topánky, svetrík, opasok a šatku, plus pančuchy, ktoré som zabudla odfotiť, priateľ odniesol domov 2 rifle, sveter a mikinu. Plus som sem čapla aj fotku mojej košele, ktorá konečne prišla v piatok. 
Boli sme aj v kine, videli sme film Lovci gangstrov, čo každému vrelo odporúčam! Ryan Gosling sa mi ľúbi stále viac a ani ostatní herci nesklamali. Tento film určite zaraďujem k mojim obľúbeným v roku 2013.  


Páči sa mi retro strih týchto kúskov, sukne sú do pása a nie bedrového strihu, čo vyčarí krásny driek. Už sa teším na jar, alebo aspoň na lepšie počasie, keď si ich konečne oblečiem. Naj pre mňa je určite modrá sukňa so zlatými zipsami vpredu. Trošku na spôsob 40-tych rokov :)




V rámci zľavnených doplnkov mali akciu: kúp si jeden doplnok a druhý dostaneš za polovičnú cenu! Tak som si kúpila kvetovanú šatku (tie kvietky sú do tvaru lebky, čo som zisltila až doma, ale nejak to prežijem :D) a tenký hnedý opasok.


Svetrík tvorí s modrou sukňou dokonalé duo, niečo na štýl retro sekretárky :D Je ešte z vianočnej edície, ale farba je univerzálna námornícka modrá, tak na jar bude ideálny. Navyše tá mašlička je najrozkošnejšia :)


A na záver kotníkové topánky. Nikdy som nemala hnedé kotníkové boty, a tieto ma zaujali hneď, keď som ich videla ešte po predstavení jesennej kolekcie na FB. Teraz som už naozaj nemohla odolať ani cene, tak sú moje :)


Na záver je tu "pusinková" košeľa, ktorú som si chcela objednať zo sheinside, ale na ebay ju mali samozrejme lacnejšie, tak som do toho hneď išla, čo vôbec neľutujem. 


Celkovo som spokojná. Aj som dobre nakúpila, aj film bol super.
Videli ste ho? Páčil sa vám?

PS.: nezabudnite na GIVEAWAY

Majte sa krásne!
A.

5 komentárov: