Shop

utorok 8. januára 2013

Sranda s New Look

Bolo to tak, že okolo obeda mi mama volala, že mám doma 5balíkov. 5! To je enormne veľké číslo aj u mňa, tak som sa tešila domov :D Kabelka, kožuch, nohavice a tenisky mali byť pod stromčekom, no prišli až teraz, zvyšok je z New Look výpredajov. Chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s týmto eshopom.
Objednala som odtiaľto prvýkrát (ja viem, som tisíc rokov pozadu) a to hlavne kvôli výhodným cenám v akcii. Objednala som si čižmy (12€), tri tričká (jedno čipkované, druhé Beatles, tretie so sovou, cca. 5€/ks), štyri pulóvre (čierny s čipkou na chrbte, tmavomodrý s cvočkami, krémový pretkaný a krémový s kryštálikmi, cca. 6€/ks), plus priateľ jednu mikinu a tri tričká. Keď mi poslali potvrdzujúci mail s tým, že čipkované tričko a tmavomodrý pulóver je už "out of stock" a vrátia mi peniaze, som bola trochu sklamaná. Čo už, aj tak som sa mohla tešiť na veľa vecí. Objednala som 25.12, expedovali 28.12, to znamená, že samotná preprava trvala 6 pracovných dní, čo nie je až tak zlé. Sranda bola, keď som otvorila balíček. 



Našla som tam totiž dve tričká som sovami namiesto jedného (čo by mi tak veľmi ani nevadilo :D) a priateľova bordová mikina sa cestou premenila na toto čierne čudo (priliehavé čierene midi šaty). Začínam mať podozrenie, že som prekliata :D Miláčik, dúfam čítaš to, verím, že tie šaty ti padnú ako uliate :-* :D. Neviem ako u nich funguje reklamácia, každopádne som zvedavá čo podniknú, lebo mikina je medzičasom už vypredaná. Škoda, no.  Čo sa ostatných vecí týka, som spokojná, akurát ma táto nepríjemná skúsenosť možno odradí od ďalšieho nákupu. Máte aj vy podobnú skúsenosť s týmto eshopom?
Ozaj, kauza s vymeneným sakom je vo fáze vyriešenia, písal mi totiž seller, že sa ospravedlňuje a pošle mi sako, ktoré som si objednala, a to, čo mi poslali omylom, si môžem nechať. Dobré, nie? :D 


ebay.co.uk
ebay.co.uk, boohoo.com
newlook.com
ebay.co.uk
newlook.com
newlook.com
boohoo.com
Ešte mám na ceste topánky a jedny kraťasy, potom poštár bude mať chvíľku pokoj :D

Majte sa krásne!
A.

9 komentárov:

  1. šaty trošku prešiť a poprípade aj dozdobiť a budú fajn :D lebo tá dĺžka vyzerá byť nanič, ani krátke ani dlhé (veď aj píšeš midi)

    ako ich ale vôbec napadne posielať celkom iné veci než si človek objedná? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrá otázka, oni tam mali teraz určite obrovský bordel, mega výpredaje, atď...ale už sa bojím, niečo si od nich objednať :D

      Odstrániť
  2. úžasné veci tie šaty má úplne ale že úplne dostali ;DD
    to tričko s beatles moje vysnívané ešte ho majú,nevieš? ;)
    a máš nakoniec 2 saká no paráda ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tie šaty aj mňa :D tričko je už vypredané, keď som ho už v HMku nestihla, tak aspoň toto :D No dúfam, že mi to sako pošlú naozaj :D A že konečne to bude ono.

      Odstrániť
  3. To můžeš zaplatit českýma korunkama, nebo jak ta platba funguje?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Platí sa cez PayPal, to znamená, že ti peniaze hneď po potvrdení objednávky stiahnu z účtu. Netreba sa toho báť, nie je to viac nebezpečné, ako klasická platba kartou :)

      Odstrániť