Shop

utorok 20. novembra 2012

Boohoo.com

Ahojte!

V poslednej dobe nejak veľa objednávam, a to z rôznych online obchodov. Jednak je to cenovo výhodnejšie, okrem toho nájdem omnoho zaujímavejšie kúsky, ako v klasickom Gate či v New Yorkeri (HMko, House, Mango ani Zara u nás neni) a čo je najdôležitejšie, nemusím chodiť po obchodoch medzi stovkami ľudí naobliekaná a neobleje ma pot na každom druhom rohu :D
K mojim obľúbeným eshopom patrí boohoo.com. Je to online obchod v Anglicku, ktorý funguje od roku 2006 a ponúka odev, obuv a doplnky pre dámy aj pre pánov. Čo sa cenovej kategórie týka, mne osobne sa zdá, že je lacnejší, ako väčšina podobných eshopov z Ázie, čo je u mňa dobrý bod. Niektoré veci z ich ponuky nájdete aj na ebayi (napr. topánky, šperky), za o niečo nižšie ceny, avšak stále sa mi nezdá taký predražený ako romwe, sheinside či vjstyle. Čo sa týka veľkostí, bez problémov si nájdete aj L-ko, nielen supermalé veľkosti.
Doba dodania je cca. 5-8prac. dní, čo v prípade mojej jedinej doterajšej objednávky aj sedí. Teraz majú poštovné zadarmo.
Poznáte tento eshop? Aké skúsenosti s ním máte?
Uvažujem nad príspevkom, kde by som vám predstavila mojich overených predajcov na ebayi, bol by záujem?
    


Majte sa krásne!
A.

4 komentáre:

  1. Tento e-shop nepoznám, ale určite si ho pozriem. O prispevok o overených predajcoch určite!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. poznám :) ale nenakupovala som, lebo sa mi nepáčilo poštovné :)
    a určite daj! zaujímalo by ma to a veľmi! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba využiť predvianočnú akciu bez poštovného, kopa krásnych vecí tam je :)

      Odstrániť