Shop

nedeľa 14. októbra 2012

Ako minúť veľa peňazí za veľmi krátky čas

Ahojte!

Ako sa máte? Dúfam všade všetko v najväčšom poriadku :)
Ja som mala celkom fofr tento týždeň, ale viete, všetko sa dá :) Občas by som bola rada, keby každý deň trval minimálne 36hodín, vtedy by som stihla všetko :D Od septembra chodím ešte aj na angličtinu, t.j. že v utorok a vo štvrtok odchádzam z domu okolo siedmej a vrátim sa o pol ôsmej večer :D Tak som rada, ak sa vôbec najem :D Ale nechajme to tak, nebudem sa furt sťažovať :)
V poslednom čase tiež pribudlo niekoľko vecí (ako vždy), dokonca sa mi zdá, je to u mňa už trochu choré :D Ale snažila som sa riadiť podľa môjho imaginárneho "wishlistu". Tak je tu niekoľko vecí a na konci fotka, čo všetko sa mi z mojich prianí splnilo:

1. "Křivák" (strašne sa mi páči toto slovo): Ewa Farna pre Kenvelo :D Nesmejte sa :) Ako nikdy som nebola fanúšičkou tejto značky, zdalo sa mi, že predávajú prehnane drahé veci (teda vzhľadom na tú kvalitu) a ani ich dizajn ma nikdy neoslovil. Včera som bola u nás v ZOC Max a všade mali veľké tabule, že výpredaj, a všetko, ale úplne všetko mali za polovičnú cenu, alebo ešte lacnejšie (asi zrušia predajňu, či čo). Tak keď som si všimla túto bundu, hneď som smerovala ku kabínkam :) Proste láska na prvý pohľad :D Dúfam, že ju ešte unosím.
    
 
2. Parka: úlovok č. 2 z Kenvela. Presne ten istý prípad, ako krivák. Za dvacku, no nekúp to!

   
3. Svetlomodré slimky (New Yorker) a dve drsňácke retiazky (Kenvelo)


4. "Jelení" sveter (Gate), pásikovaný top (New Yorker): konečne mám aspoň jeden sveter so zvieracím motívom :) ešte by som brala nejaký s tigrom, mačkou alebo vtáčikmi.


5. "Kapsa, potras sa!": alebo kabelka (F&F), do ktorej sa všetko zmestí. Pôvodne som chcela nejakú s cvočkami, ale kúpila som si túto jednoduchú. Materiál je k tomu objednaný, tak možno pribudnú aj nejaké tie pyramidky :) Plus nejaká zbytočná bižutka z Gate.

   
Asi prvýkrát sa mi podarilo nakupovať podľa wishlistu (síce krivák bol ešte na predošlom, ale neva), ale aj tak som teraz ako kostolná myš  :D
   

 
K úplnému štastiu mi ešte chýbajú objednané topánky a potom príde svätá spokojnosť. Alebo nie? :D

Pekný zvyšok víkendu vám prajem!
A.


2 komentáre:

  1. Alebo ani nie :D Ako ťa poznám,z čítania tu na blogu,za chvíľu budeš zase objednáva a kupovať :D
    No krásne veci,hlavne parka sa mi páči a krivák,parku by som strašne chcela na zimu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jelení sveter forevr! ten s ami páči... rovnako aj krivák, ktorý tiež zháňam, pretože zatiaľ mám len vestu v tomto strihu...

    OdpovedaťOdstrániť