Shop

nedeľa 20. mája 2012

Tortová

Ahojte!

Neviem, ako ste na tom Vy, ale tento víkend ubehol kozmickou rýchlosťou a to som bola doma od štvrtka. Nestihla som spraviť ani polovicu naplánovaných vecí.
Stihla som ale minúť poukážku na nákup topánok, čo som vyhrala na stránke F&F na FB. Podľa ich stránok som mala zhruba naplánované: kúpim si plátenky, sandále a balerínky. V skutočnosti to bolo trochu iné, lebo nemali nič z ponuky na ich stránke (haha :D) a mali 30% zľavu na vybrané druhy topánok. Sranda bola, že ma predavačka 2krát poslala späť, nech si vyberiem ešte niečo, lebo stále nemám nakúpené za 30€. Mama ma zachránila, keď som už bola úplne bezradná, vybrala si crocsy a už bolo.
Ulovila som toto:
   

Ďalej v Tescu som si ešte kúpila túto vzorovanú kabelku a krikľavoružové náušnice.  V poslednej dobe veľmi rada kupjem výrazné doplnky a jednoduché základné kúsky oblečenia, napr. biele, čierne, sivé tričká a svetre, ktoré potom oživým všelijakými farebnými taškami a  rôznymi volovinkami. Táto taška celkom dobre vyzerá s tými topánkami na 1.obrázku (áno, aj s tými bodkovanými to mám odskúšané a nevyzerá to vôbec zle)
  

Tento drevený náhrdelník a náušnice mám z Takka. Dlho som hľadala ľahučké náušnice z dreva. Tieto listy sú ideálne, sú úplne ľahučké. 
 

Sveter bez zapínania mám z Takka (detské oddelenie :D) a tričko z New Yorker. Jeden sivý sveter už mám a  strašne som si ho obľúbila. Po predĺženom som pokukávala už dlhšie ale v živote by som nemyslela, že natrafím naňho na detsko oddelení :D Čo ma hneď zaujalo, že je bez zapínania. Tričko je jemne oversized, vpredu na zavinovanie.



Tento náhrdelník prišiel cca pred 2 týždňami a som z neho stále hotová. Je dokonalý a s gumičkou tvoria celkom dobrú dvojicu.


Na záver je tu moj dnešný výkvet, Schwarzwald torta :) Nevyzerá nejak extra, ale chutí perfektne :)


Na dnes toľko, prajem pekný večer!
A.

6 komentárov: