Shop

pondelok 9. apríla 2012

Veľkonočná

Ahojte!
Neviem ako ste na tom Vy, ale ja Veľkú noc vyslovene nemusím. Nemám problém s tradíciami, práve naopak: štve ma, že je to už len o peniazoch (koľko šibači nazbierali, kto má viac, teta XY dala len päť éčok, atď, atď...). Každopádne som rada za 4dni voľna, pravdupovediac by som vydržala ešte jeden týždeň ;)
Tu je teda pár fotiek toho, čo som za posledných pár dní "nazbierala":

Kvietkované plátenky: F&F. Deichmann je tiež plný podobných topánok. Tým som nemohla odolať. Tašku mám od Zuz. Najviac ma pobavil výrok mojej mamy: "Keď chceš vyzerať ako infantilná dospeláčka, tak určitedo toho :D" Kvetinky ma bavia a vždy aj bavili. majú v sebe niečo romantické a neuveriteľne ženské, zároveň pôsobia nevinne. Už sa neviem dočkať, kedy konečne dostanem objednané kvetinkové nohavice :)



Bodky,bodky: aj keď vôbec nie sú in, mňa ešte stále neskutočne bavia. Mám kopu bodkovaných vecí, najnovším prírastkom do rodiny je toto tričko. Pôvodne som chcela iné bodkované, tmavomodré s kapsičkou, ale bohužial mali len jeden kus, aj to bola 34ka :-/ Nevadíííí, aj toto je krásne. Dať si na hlavu červenú šatku, našpúliť pery a idešššš :)


Niečo na čítanie a niečo aby som bola voňavá: Emmu som si kúpila hlavne kvôli článku o Ch. Louboutinovi. Bola pribalená vzorka parfumu Signorina od S. Ferragamo. Krásne vonia, mne pripomína D&G The One.
Kabelkový parfum Outspoken Intense a špirálu Little Red Dress som si objednala z Avonu za 2€. Vonia krásne, som očarená. O špirále nabudúce...


P.S.: sorry za kvalitu, fotené mobilom, batérie vybité, ako vždy :)
Užite si zvyšok dnešného dňa!
Majte sa krásne.
A.

4 komentáre:

  1. Veľku noc ani ja veľmii nemusim :-D
    To tričko je pekné rovnako aj ostatné veci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné sú tie botičky a tá kabelka sa mi u zuz strašne páčila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Jo, a to modrý, puntíkatý triko s kapsičkou bych si taky koupila, ale zrovna 34 neměli (ostatní velikosti měli v hojném zastoupení).

      Odstrániť