Shop

štvrtok 26. apríla 2012

Týždeň bez príspevku

Ahojte!


Po prvé: ospravedlňujem sa za týždeň bez príspevku a ešte viac sa ospravedlňujem za nevyhlásenie výherkyne 2. GA. Polepším sa, sľubujem! Cez víkend vyhlásim výherkyňu, tak dovtedy kto sa nezapojil, má ešte čas!
Mám za sebou strašný týždeň, prerábali sme moju izbu (konečne mám nový nábytok podľa vlastných predstáv a z vlastných peňazí a dve veeeeeelikánske skrine, ktoré môžem nacpať handrami :D). No nechcite to vidieť, celý týždeň som sa obliekala zo sáčkov a škatúľ a celý týžden som si nemohla nájsť normálny pár ponožiek (perfektne som skombinovala, napr. na ľavej nohe čierna, na pravej modrá ponožka, atď). Konečne to mám za sebou a mám neuveriteľnú radosť z výsledku :) Postupne Vám ukážem aj izbu, ale plánujem ešte novú posteľ a až potom :)
Za ten týždeň sa tu nahromadilo niekoľko vecí (hlavne balíky všelijakého druhu, na nákupy som moc nemala čas):
1. Bodkovaná blúzka(ebay): materiál je úplne najsuper, ľahký a padavý. Vzor tiež a veľmi sa mi zapáčilo, že má predĺženú zadnú časť. Čo ma zaskočilo, že golier je akože kožený, na fotke to nebolo vidno, ale tak hádam to prežijem :D



2. Čierne kraťasy(Amisu): 16,90€ 4,95€. Spokojnosť.


3. Vzorovaná úpletová sukňa(Amisu): strašne sa mi páčia vzorované sukne. Táto navyše bola v akcii a ako viete, ťažko odolám :D


4. Krátka blúzka(od kamošky): kamoška si ju kúpila za éčko, potom posunula mne. Uvidíme čo s ňou bude :)


5. Béžové sandále na platforme s klinovým podpätkom(ebay): opäť topánky od mojho obľúbeného predajcu. V skutočnosti majú krásnu béžovú farbu. Super dobre sa v nich chodí a za viac než výhodnú cenu, 100% spokojnosť.


Čo ste si kúpili v poslednom čase Vy?
Na dnes asi toľko, teraz bežkám spať. Zajtra večer idem na to a prečítam si všetky neprečítané príspevky na Vašich blogoch :)

Majte sa krásne!
A.

3 komentáre:

  1. Jej, já už měla strach, že se Ti něco stalo, že ležíš v márnici nebo v lepším případě na JIP a bojuješ o život (nojo, moje zaměření a minulost se totiž hodně točí kolem nemocnic a zdraví :-) ). Tak to je fajn, že tentokrát moje tušení bylo falešné.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie topánky sú kráásne,som zvedavá na výhercu ga a tiež sa teším na fotky izby

    OdpovedaťOdstrániť