Shop

utorok 27. marca 2012

Zázrak menom Ziaja plus pár drobností

Ahojte!

Neviem ako Vy, ale ja katastrofálne znášam ten prechod na letný čas, napr. včera ráno som zaspala, vstala som o 6:37 a o 6:40 som už mala byť hotová pred barákom. Dneska pre zmenu zaspal priateľ :D Hrozní sme.
Aaaale teda aby som nebola úplne odveci: výrobky poľskej značky Ziaja už toľkí ľudia chválili, že som ich musela aj ja vyskúšať. Navyše, teraz v 101ke majú akciu: keď si kúpiš kakaový, olivový alebo uhorkový krém Ziaja, dostaneš odličovač očí zadarmo. Ja mám veľmi suchú pleť, tak som si vybrala ten olivový. A čo Vám poviem: určite sa oplatí! Krém je dosť hutný, ale dobre sa nanáša, má príjemnú vôňu a mne sa páči aj konzistencia. Tú suchú pleť si predstavte zhruba tak, že popoludní, alebo v najlepšom prípade večer pri odličovaní vyzerám ako had, kt. sa práve zbavuje kože, tvár sa mi oľupuje a mám na nej suché mapy. S tento krémom sú všetky moje problémy preč! Pleť je dostatočne hydratovaná, nemám po nej suché fľaky, ale ani neleskne, teda je to presne taký zlatý stred, aký potrebujem.
plusy: dokonalá hydratácia, príjemná vôňa, konzistencia, cena (2,49€)
mínusy: dostupnosť (neviem ako u Vás, ale ja som výrobky tejto značky videla teraz prvýkrát)
Odličovač ešte nemám otestovaný, tak teda dúfam čoskoro ;)
  


Ostatné:
Farba na vlasy Garnier Color Naturals, odtieň 112 (moje obľúbené Londa Color Naturals už niekoľko mesiaco stiahli z obchodov - neviem prečo :-/. Skúsenosti s touto značkou už mám, ale túto odtieň som si kúpila prvýkrát, tak mi držte palce, nech nevyzerám ako veľkonočné kuriatko :D)
Vlasové tonikum Dixi Arvit: Iva mala o tomto výrobku dobrú recenziu, tak ho idem vyskúšať aj ja :)
Vlasová voda Dixi: vraj je vynikajúca na mastné vlasy. O výsledkoch vám určite dám vedieť :)


Majte sa krásne!
A.

6 komentárov:

  1. pekný članok;) značku Ziaja som este neskusala:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to som nevedela že sa dá ziaja kúpiť normálne v drogérii

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja akurát zajtra vezmem svoju "poslednú dávku" arvitu (12 aplikácií) :) takmer ihneď po použití mi vlasy prestali vypadávať v húfoch, najmä pri umývaní vlasov... teraz s tým nachvíľu seknem a budem používať 3krát do týždňa Luna lopúchovú vodu tiež proti vypadávaniu vlasov... uvidím ako to celé dopadne.. každopádne, arvit je skvelý

    OdpovedaťOdstrániť