Shop

štvrtok 29. marca 2012

Vešiak vs. ja

Ahojte!

Mám za sebou 2katastrofálne dni (pracovne), už sa neviem dočka zajtrajška, chcem si oddýchnuť a poriadne sa vyspať.
Tieto veci som si objednala z online sekáča, kde mali kopu nových vecí, tak to vlastne nie je originál sekáč, ale taký outletový obchod. Prepáčte za kvalitu fotiek, ale dnes vyzerám nejak otrasne, tak som si radšej vyrezala len tie dôležitejšie veci (preto je moja hlava preč). Do kopy ma tieto veci vyšli 12,50€ aj s poštovným :D (mali zľavu 40% na všetok tovar, čo som si ja prehliadla). Ten trenčkot má v reáli krásnu ružovo-oranžovú farbu, čo na fotke vôbec nevidieť. Sako prejde ešte menšími zmenami (vypchávky pôjdu preč) a bude ideálne na jar aj leto :)
P.S.: K môjmu kaderníckemu experimentu: prefarbila som si vlasy a presne 5minút pred vymytím farby nám prerušili dodávku vody :D Nielen teplú sme nemali, ale žiadnu! :D Tak som sedela 45minút  s farbou na hlave. Dôsledkom experimentu sú ako keby tmavšie blond vlasy so zelenkastým nádychom :D (podľa kaderníčky ten škaredý nádych po 2-3umytiach pôjde preč, tak zatiaľ čakám a čakám)






Majte sa krásne!
A.

5 komentárov:

  1. júj, tak to Ťa veľmi ľutujem... mne sa to raz stalo, ale ja som zelenú dosiahla, pretože som si namiesto obvyklej svetlej blond vybrala karamelovú a zreagovalo mi to nazeleno- až som plakala a fakt :) ale kaderník mi to vyriešil :)


    GIVEAWAY u mňa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten trenčkot vyzerá super, odkial že si si ho objednávala??
    dgrechova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obojí je úžasné a závidím Ti to. Na Tobě to vypadá mnohem líp, nejdřív jsem se lekla, co sis to koupila za neforemnej pytel a na tobě to pak vypadá dokonale. Přeju Ti, ať Tě blbý dny opustěj ;)

    OdpovedaťOdstrániť