Shop

piatok 2. marca 2012

Spring wishlist

Ahojte!

Síce som ešte mám výplatou, ale začala som si zapisovať, čo všetko by som si chcela kúpiť na jar/ čo potrebujem. Tak teda tu je ukážka mojich predstáv:

1. lodičky na platforme: už mám objednané TIETO. Keby som si našla nie príliš vysoké v čiernej farbe, investovala by som do nich.
2. farebné sandále: kto môj blog sleduje, pred niekoľkými dňami mohol vidieť sandáliky, ktoré si plánujem objednať. Nie je to must have, ale určite by ma potešili :)
3. trenčkot: najlepšie béžovej, sivej, alebo nejakej svetlej, pastelovej farby. Už po ňom nejaký čas túžim, túto jar si ho určite zaobstarám.
4. doplnky mätovej farby: milujem každý odtieň zelenej farby. Mám však pocit, že je to taký dočasný trend, tak si kúpim radšej maličkosti, kt. outfity oživia a nie nejaké extra drahé, veľké kúsky.
5. mix baleríniek s mary jane topánkami: len aby sa v nich dobre chodilo! :)
6. kožená bunda: must have! Podobné, ako mala Lisbeth Salander :)
7. farebné sako: je na wishliste už dlhšie, no stále som nenatrafila na to pravé orechové.
8. pastelové tričko: viec druhov, viac farieb. Na jar a leto ideálne.
9. "galaxy šaty": nie sú must have, ale vždy ma lákali ľahké materiály a takáto kombinácia farieb :)
10. väčšia, priestranná taška, do ktorej sa zmestí aj menší nákup: čierna aj nejaká pastelová. Lebo tašiek nikdy nie je dosť! :) A ja so sebou vláčim vždy aspoň 5kíl :D

Aký máte jarný wishlist Vy? Páči sa Vám tento?

Prajem pekný večer!
A.


4 komentáre:

  1. takovuhle koženou bych taky hned brala!:)
    http://viviifash.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jéje, to víš, že se mi páčí ;-). Nádhera to je! Vidím, že jsi taky podlehla "mintovému" kouzlu. Mně dnes do šatníku přibyly dvě sáčka a pár zlatých kousků. ;-).
    Líbí se mi to tu moc!
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to můj wishlist je o hodně větší, než ten tvůj. :) A ten tvůj se mi moc líbí. Brala bych z něj asi vše, až na galaxy šaty. :D :))

    Nat

    OdpovedaťOdstrániť