Shop

štvrtok 22. marca 2012

Orgován

...a kto povedal, že fialová a zelená spolu e-e? A koho to zaujíma? :D Btw. ten prsteň je najsuper investícia poslednej doby :)


  
Edit: dnes som si objednala TENTO kabát (ako no, viem, včera som písala, že si už nič neobjednám, ale kabát potrebujem, bude mi zima bez kabátu, prídu mimozemšťania a ukradnú ma, ak si ho nekúpim, plus v decembri aj tak bude koniec sveta a ja som ešte nikdy nemala trenčkot :)) plus béžové sako. A najsuper kamoš mi doniesol z Prahy Elle, tak už aj ja mám tričko :P Pozdravujem ťa, Džordžone! :)

Majte sa krásne!
A.

6 komentárov:

  1. krásne nechtíky,máš to zaujímavo nalakované,ja to striedam alebo si dám len prstenník iný,ale toto je super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to robim vselijako, niekedy aj s 3farbami, nech je sranda :) a niekedy len ukazovak a malicek, aby som sa mohla tvarit ako spravna metalistka :D

      Odstrániť
  2. mne sa táto kombinácia páči :) sama to tak nosím ale inou farbou si maľujem len prsteník alebo farby skombinujem na každom prste :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja všelijako... Raz použijem výtlačky z Essence, potom obyčajné, ktoré sa mi po jednej minúte škrknú zase prelíčim a tak ich budem preličovať dokedy tam nebudem mať skalku, a niekedy aj obyč. priesvitný :))

    Inak pekný blog...

    Tess with love :)


    someone-like-fashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super prsteň a farby tie farby vyzerajú skvele!
    Simona
    www.simimaus.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť