Shop

utorok 13. marca 2012

Nové laky na nechty + čo som našla v poštovej schránke

Ahojte!

Mám za sebou dosť náročný deň a aj zajtrajšok bude podobný. Aaale to ešte neznamená, že nespravím takú menšiu review vecí, ktoré sa v poslednej dobe nahromadili.
Dneska som zostala milo prekvapená. Ešte koncom januára som si objednala prstene z ebay. ja som čakala, čakala a neprišli. Tak som pred týždňom napísala predajcovi, že som objednané veci nedostala. On sa mi ozval a navrhol, že mi ich pošle ešte raz, alebo mi vráti peniaze. Ja som mu dneska plánovala odpísať. Prišla som domov z práce a čakal ma tu balík, tak mám radosť :)
Ale späť k tým lakom: prichádza jar a to chce pastelové farby na nechtoch :) Tak som napadla akciový regál v DMke a nakúpila som si laky. Poďme teda pekne rad radom:
Dojmy celkovo: som jednoznačne spokojná, až na Rock Barock. Na prvý pohľad pekná nude farba, ktorá na nechte je PRIESVITNÁ aj po nanesení 6 (!) vrstiev. Povedala by som, že je to ako nadlak, kt. používam ku klasickej francúzskej manikúre. Určite ho použijem, ale som sklamaná, lebo som čakala totálne iný výsledok. Ak túžite po farbe fr. manikúry, odporúčam, ak túžite po peknom nude laku, ruky preč!
Obidve zlatisté odtiene (Sand Francisco a Mellow Yellow) sú krásne sýte, na slnku úžasne žiaria a stačí naniesť 2 vrstvy. Tiež ma nesklamal sivý (No Doubt) a akoby mätový (I Like) odtieň.

Zľava: Catrice (450 Sand Francisco),  Essence edícia Blossoms (02 I Like), 
Essence (51 Mellow Yellow),  Catrice edícia Urban Baroque (C02 Rock Barock), Essence (81 No Doubt)
  
   



Čo sa poštovej schránky týka: prišli aj TIETO prstienky, čo som pôvodne plánovala na minulý giveaway. Slúbila som Vám, keď príde balík, štartujem novú GA.
Tu sú tie, ktoré som si objednala pre seba:


Na záver je tu rúž Catrice (konečne sa mi podarilo zohnať odtieň Princess Peach), balzam na pery s leskom Essence a tiene na dymové líčenie. Dúfam Vám čoskoro budem môcť napísať recenziu :)


P.S.: o chvíľu štartujem giveaway, tak sledujte ;)

Pekný večer prajem!
A.

1 komentár:

  1. krásne laky aj prstienky,škoda že ten jeden je taký priesvitný
    ten essence 02 sa mi páči najviac,ale aj žltý je krásny,no všetky :D

    OdpovedaťOdstrániť