Shop

nedeľa 4. marca 2012

New in + čo ma nasr@lo + poďakovanie

Ahojte!

Ako som Vám písala predvčerom, v sobotu sme s priateľom absolvovali návštevu BA. Tu je teda ukážka, čo všetko som si kúpila:



Väčšina úlovkov je z House, kde ešte stále trvajú výpredaje a natrafila som na celkom zaujímavé kúsky. Strašne som chcela z jarnej kolekcie TIETO topánky, ktoré som si minule vyskúšala a zdali sa mi veľmi pohodlné a krásne. Bohužial ale mali len vo veľkosti 37, tak mám smolu :( Ale uvažujem nad tým, že si objednám priamo od House cez net.
Ale späť k nákupom: túto peňaženku (House) som si všimla celkom náhodou. Bol to posledný kus, zľavnený (6,90eur z 14,90). Pri pokladni ma prekvapilo, že stála 3,90eur. Celkom milé prekvapenie :D
Dlhý opasok (taktiež House), kt. sa dá použiť "duplom", som už chcela dávno, teraz som natrafila na ten správny.
Na slnečné okuliare (H&M) ma nahovoril priateľ, mne prišli najprv také trochu "biččovské", uvidíme, či sa to zmení :)
 

Opasok atypického tvaru (všetky veci na obrázku sú z House) ma svojou veľkou prackou zaujal hneď. Pekne oživí jednoduchý outfit s dlhším topom/košeľou. Na čiernych náramkoch ma zaujali zapínanie, na tých drevených kombinácia dvoch farieb. Opasok s cvočkami je u mňa klasika.  No a určite ste si všimli prstene.
Kto môj blog sleduje, mohol si všimnúť, že také isté som si objednala z ebay, a dala som ako výhru do GIVEAWAY. Balíček ešte stále neprišiel :( Ale včera som čistou náhodou natrafila na také isté prstene v House. Taže: budúci týždeň cez víkend pomocou FB-u vyžrebujem víťazku GA. A keď príde balíček, vyhlásim novú GA. ČO vy na to? :)


Čo ma nasralo: včera som dostala mail od predajcu, u ktorého som si objednala TIETO topánky. Pár, kt. som si objednala ja, bol posledný v tejto farbe a majú nejakú vadu, tak mi vrátia peniaze, ale topánky v tejto farbe už nebudú :( Bola som trochu sklamaná, ale objednala som si tie isté topánky v čiernej farbe. Takže prvú vec na mojom wishliste škrtám.
A na záver: chcem Vám poďakovať za všetky milé komentáre, kt. mi tu nechávate každý deň, STE SUPER :) a robíte mi tým veľkú radosť!

Pekný zvyšok nedele Vám praje:
A.

5 komentárov:

  1. tie topánky sú krásne a super že si tie prstene objavila v house,teším sa na vyhlásenia strašne moc dúfam že vyhrajem :) a keď nie,možno skočím do toho houseu,koľko prosím stál jeden?
    aj čierne náramky sa mi páčia veľmi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V piatok spoznáme víťazku :)
      Inak neni to nič extra drahé, stáli myslím cez euro-dva, lebo boli ešte zo zliav. Ale v bratislavskom House už nemajú, bo som si kúpila 2 posledné kusy.
      Každopádne, keď príde balíček, vyhlásim ďalšiu giveaway a vyžrebujem 2 zlaté a 1 strieborný prstienok :)

      Odstrániť
  2. ty náramky se zlatým zapínáním mám taky jsou super:)

    OdpovedaťOdstrániť