Shop

nedeľa 25. marca 2012

Nedeľňajšia večerná

Ahojte!

Dnes len ručne-stručne, lebo je neskoro, zajtra musím do práce (bloah) a ráno nevstanem :D Tak, plánovala som veľké nákupy v BA, nekonali sa (priateľ nečakane ochorel, chudáčik preležal skoro celý víkend), tak som išla s maminou do Maxu tu v DS. Kúpila som si pár vecí:
1. DMka: pár kontúriek (konečne červená), suchý šampón Swiss O Par (vraj je minimálne taký dobrý, ako Syoss, tak so zvedavá), krém MySkin od Essence (bude aj recenzia, nemám žiadne extra očakávania)

 
2.: Gate: topánky: niečo medzi balerínkami a plátenkami (inak v tom Gate majú čudné číslovanie tých topánok: ja normálne nosím balerínky 39ky, no teraz som si musela kúpiť 40ky), retiazka s kryštálom (v reáli má krásnu, priesvitno-ružovú farbu)


3.: Kik: určite jeden z naj obchodov, keď potrebujete zásoby na DIY (tak oblečenie, ktoré si potom prerobíte podľa vlastných predstáv, ako aj všelijaké látky, nádobky na DIY): 3metre organzy za 1€ (!) Hneď som si kúpila 3 a ešte farebné vešiaky (sú jednoducho naj, fotku nemám)


+ bonusová DIY: pamätáte si TIETO šaty? Prednedávnom som natrafila na úplne posledný kus u newyorkerovcov za 1€. Hneď som si ich kúpila, aj keď boli 36ky. A diy je na svete: odstránila som hornú, teda "blúzkovú" časť a tak mám skvelú bodkovanú sukňu :) Čo poviete, môže byť? :)


Tak teda na dnes toľko. Choďte búvať, lebo ráno treba skoro vstávať :) (uf, nechce sa mi :-/)

Pekný zvyšok večera Vám želám!
A.

7 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem, dúfam tú recenziu spravím ešte tento týždeň.

      Odstrániť
  2. koľko prosím stáli tie topánočky? krásne sú :) a diy sukňa tiež,to by mi nenapadlo,je to takto krjaiše

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkom presne 5,98€. Inak majú strašne veľa druhov, aj farieb, ja mám vyhliadnuté ešte 2páry :D Myslím, že za takúto cenu, aj keď ich nosím len jednu sezónu, sú super.

      Odstrániť
  3. AHOJ AHOJ AHOJ!
    Jsme Tvé nové fanynky máš to tady nejlepší!
    Nevím přoc jsme na Tebe nenarazily už dřív :-O
    Konkrétně u tohoto postu jsou nejlepší ty botky, udělej s něma nějakej outfit, aŤ je můžem vidět častěji, jsou fakt pěkné..ale i sukně je moc super!
    NO prostě Ti všechno závidíme! :-O
    Budeme moc a moc rády když se k nám přidás na http://handbagforladies.blogspot.com/
    předem díky papa :-*

    OdpovedaťOdstrániť