Shop

sobota 11. februára 2012

Today's new in

Ahojte!
Dnes som sa konečne dostala do centra mesta, do knižnice a keď som tam bola, skočila som aj do drogérky a do jedného obchodu. Samozrejme, neodišla som s prázdnymi rukami :D
V drogérke so si kúpila ďalšie dva druhy zo série krémov na ruky od Essence (o čokoládovo-malinovej som už písala TU), tri laky na nechty Catrice v akcii (odtiene 060 Bloody Mary To Go, 250 I Sea You a 400 Blue Cara Ciao), púder Miss Sporty (mala by som podať sťažnosť, lebo skoro každý púder predávajú v odtieňoch pre solárkovú pleť. Halóóóó, ja som taká mierna upírka, tak čo? :)), môj úplne najobľúbenejší make-up Maybelline Affinitone (možno raz bude recenzia), štetec na lícenku Essence Blush Brush, ceruzka na obočie Essence Eyebrow Designer, balzam na pery Balea (klasika, druhá obľúbená po Alverde, ktorú bohužiaľ nemali). Ešte vo štvrtok prišli aj slnečné okuliare, ktoré som si objednala cez ebay, mám z nich radosť. 


A najlepšia vec tohto dňa: čierne lodičky na platforme :) Síce tak celkom čierne nie sú, lebo majú podpätok s kvetinkami aj ozdobu, ale aj tak z nich mám radosť :) Ešte som ulovila jednu krásnu bodkovanú šatku, ale tú Vám ukážem nabudúce.


Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, ale všetky batérie do foťáka mám vybité :D

Pekný deň Vám prajem!
A.

7 komentárov:

  1. super nákup :) aj ja som bola včera v DMke, ale vačšina vecí, ktoré som chcela, už boli fuč. Musím zbehnúť ešte do iných :) A tie topánky sú krásne :)
    http://dajdala.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty lodičky jsou teda hodně originální, opravdu krásné... a moc se mi líbí ty modré odstíny laků

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímavé lodičky.. ty veci co sis koupila jsou super.. :D

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Škoda, že se u náš už ty krémy na ruce od essence nedají koupit, jsou úžasné a báječně voní. A ty botičky se ti povedly, krása! :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť