Shop

nedeľa 12. februára 2012

Some new things + random

Ahojte!

A zase uplynul víkend :( Človek celý týždeň čaká na sobotu a nedeľu, potom raz mihne okom a je pondelok. Najradšej by som zajtra ostala doma celý deň, pod perinou :) (:
Ale tak aby som nezostala v nedeľu bez príspevku, ukážem Vám dačo, ako momentálny, inak stále sa meniaci obsah mojej zázračnej skrášľujúcej škatule (áno, presne tak, pôvodne to bola škatuľa na čaje Pickwick):

 
Dnes sme s maminou skočili do Maxu, Tesca, atď. Niektorým veciam som nemohla odolať:

"Hadia" sukňa za éčko od newyorkerovcov: nemôžem za to, ale ja tento podceňovaný a nie veľmi obľúbený obchod mám rada. V tom našom majú dosť veľa vecí z akcií ešte aj teraz. Mám rada eurové akcie, vždy si na seba niečo nájdem.


Pančucháče z Gate: tá modrá je v skutočnosti kráľovská modrá, tá hnedá je hrdzavá a oranžová je najsamsuprovejšia oranžová farba akú som v poslednej dobe videla ("tangerine")


Uhádnite čo to je! :) Tieto - v skutočnosti neónové - štucne som si kúpila ešte pred Vianocami a úplne som na ne zabudla. Teraz som ich našla a mám z nich radosť druhýkrát :)

 
Blúzka F&F: už som dlšiu dobu hľadala voľnejšiu blúzku z jemného, mierne priehľadného materiálu. Dnes som narazila na tú správnu. Je dosť oversized, čo sa mi páči. Farbu som nazvala "špinavá smotanová" :D (neviem ako sa presne táto odtieň volá, ale mne sa páči). Na jar ako stvorené.


Na dnes asi toľko. Idem ja do perín, lebo pomaličky umieram :D

Majte sa krásne!
A.

6 komentárov:

  1. Affinitone je najlepsi make-up :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tomu ver! Tiez som s nim nadmieru spokojna, aj farba, aj konzistencia aj krytie je super, a to som bledá ako mrtvolka, tak si tazko najdem spravny make-up. Ale tento je do-ko-na-ly :)

      Odstrániť
  2. pekne si nakúpila :) štucnea pančušky sa mi páčia

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá blúzka je krásna!!
    a musím si kúpiť nové čierne punčochy :)


    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. farebné silonky a biela blúzka
    veľká môža :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť