Shop

sobota 4. februára 2012

Some cosmetics

A na dnes sú tu ešte moje objavy z drogérie:

 
1. Balea ochranný a výživný krém s nechtíkom lekárskym
Jednoznačne najväčší objav poslednej doby. Nazvala by som ju skôr masťou ako krémom (viď fotka č.2). Je to hutný, napriek tomu sa veľmi ľahko nanáša, ale pozor, stačí iba fakt málinko, lebo ťažko sa vstrebáva. Musím chvíľku počkať, keď chcem na to naniesť make-up.
V zime mám veľmi suchú pleť na lícach, dokonca sa mi aj olupuje a zatiaľ mi nič nepomohlo, prídem z práce a vyzerám ako had, ktorý sa práve zbavuje svojej kože :D Toto je zatiaľ najlepší výrobok, vraj ju môžeme použiť aj na telo, ale nevedela by som si predstaviť, že by som s tým natierala celé telo po sprche, na to je to príliš mastné. Vonia sladko-bylinkovo, až človek cíti nutkanie ochutnať :D (nespravte to, raz bratranec ochutnal broskyňovú aviváž a bolo mu 2dni zle :D)
250ml balenie stojí 1,55eur, čo je viac než výhodné, naviac mám pocit, že to nikdy neminiem :D
Určite stojí za to vyskúšať, keď človek má suchú, popraskanú pokožku.
2. Balzam na ruky Essence s vôňou malinovo-čokoládových koláčikov
U viacerých z Vás som už čítala zimnej edícii krémov na ruky od Essence. Po potulkách drogériu som si tento výrobok všimla celkom náhodne. Môžeme vybrať z troch vôní: vanilla-apple pie, strawberry cream cupcake a raspberry-chocolate cookie. Cena je okolo 1,50eur.
Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty, ruky po ňom ostanú dobre hydratované, čo veľmi oceňujem po celodennom prehrabávaní sa v papieroch. Určite však neodporúčam tým, ktorí nemajú radi silno parfumované výrobky. Suma-sumárum: Essence ma zase nesklamali, určite vyskúšam aj krém s vanilkovou a jahodovou vôňou.
3. Oriflame Nail Shield  posilňujúci lak na nechty
Celkom pekná farba, je dobrý aj ako podklad, farebný lak potom lepšie drží. To je asi všetko. Žiadny iný výsledok, ako posilnenie, spevnenie nechtov som nepocítila. Bežná cena je 4,95eur, čo je celkom veľa na to, že nesplní očakávania. Ako podklad je fajn, aj k francúzskej manikúre je celkom dobré, inak nič extra.
4. Essence Nail Art Cracking Top Coat farba č. 03 crack me blue
Ešte nevyskúšané, silno uvažujem, že Vám pribalím do GIVEAWAY ;)

Na dnes toľko.
Prajem pekný zvyšok večera!
A.

4 komentáre:

  1. Super tipy:-) Ten krém od Baley vypadá dobře:-) M.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie krémy od essence sú určite všetky super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som niekde videla aj pomarančový krém, čo som sa čudovala, lebo som tiež poznala len tieto tri druhy, jahodový mám a fakt silno vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. škoda, že jsem limitovanou edici se sladce vonícími krémy na ruce essence propásla, bééé :-(

    OdpovedaťOdstrániť