Shop

sobota 18. februára 2012

New in: Avon + Oriflame

Ahojte!

Neviem, ako ste na tom Vy, ale od viacerých som už počula, že nemajú radi "katalógovú" kozmetiku, lebo nič nemôžu nahmatať, ovoňať a vidieť na vlastné oči. Ja medzi ne rozhodne nepatrím, keď ma niečo zaujme, v pohode si objednám, v najhoršom prípade to použije moja mama :D
Z Avonu pravidelne objednávam veci, z Oriflame som dlhé roky nemala nič, ale nedávno moja kolegyňa doniesla katalóg, tak som si niečo vybrala.
  
 
Najviac ma zaujali výrobky zo série Pure Nature. Vybrala som si čistiaci gél, nočný a denný krém, zlupovaciu masku s jazmínom a balzam na pery s bio ovosom a jablkom. S maskou ešte nemám skúsenosti, ale nádherne vonia, ako jazmínový čaj :)
Čo sa týka čistiaceho gélu, používam ho večer pred nanášaním krému. Je vhodná na všetky typy pleti. Tvár krásne odlíči, a síce nemusím takéto géliky, som s ním skutočne spokojná a som rada, že som si ho objednala. Po odlíčení nemám napnutú pleť, ale fakt ju mám čistú. A čo je dôležité: stačí fakt máličko (používam vo veľkosti hráška a bohato stačí na celú tvár). Nepení sa, zato krásne prečistí a vonia po granátovom jablku. Ja som si ho objednala za 2,90e v akcii, čo je veľmi dobrá cena. Vrelo odporúčam!


Balzam na pery s bio ovosom a jablkom: pekne vonia, perám dodá jemný zdravo červenkastý odtieň. Nanáša sa prstom, čo je jediné mínus. Nezanechá lepkavý pocit, povedala by som, že v pohode môžem použiť aj namiesto lesku na pery. Pery sú dostatočne hydratované.
     

Objednala som si denný aj nočný krém. S tým nočným som spokojná, pekne vonia, nezanecháva pocit mastnoty, ľahko sa vstrebáva. Ten denný ma tak nepresvedčil: mám pocit, že pre mňa v zime nebude to pravé orechové, ale možno to bude tým, že mám zmiešanú pleť a pritom veľmi suché líčka.
     

Ďalšou skvelou vecičkou je rúž z valentínskej edície od Avonu odtieň First Date. Na obrázku vyzerala jemnejšie, v skutočnosti je to niečo ako tehlová farba. Nanášam ju na balzam, lebo trochu vysušuje, ako väčšina matných rúžov. Za cenu 1,90 je celkom v pohode.
Lesk na pery Very me (viď 1.foto, alebo tu na dolnom okraji to oranžové niečo :D): lesk s trblietkami, s pomarančovou príchuťou. Ono to fakt chutí nejako :D Ale skôr po pomarančovom cukríku ako po ovocí. Inak má celkom slušnú výdrž, čo ma milo prekvapilo. Nelepí sa.
   
 
A výrobok, ktorý pozná snáď každá z Vás: hojivý zázrak od Oriflame. Nestarnúca klasika, tentokrát s čokoládovou vôňou (špeciálna zimná edícia), ktorá ma opäť nesklamala.

 
No a na záver je tu ešte šatka, ktorú som si kúpila minulý týždeň. Dúfam čoskoro bude aj outfit ;)
      
 
Na dnes to je všetko. Bola som na nákupoch, tak Vám zajtra ukážem nové úlovky ;)
Pekný večer Vám prajem!
A.

4 komentáre:

  1. Taky patřím mezi ty, kteří si rádi objednaji z katalogu :) Z avonu si objednávat často, ale z Oriflame nemám možnost :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten balzámek má krásnou barvičku a mimochodem máš super lak, nádherná barvička:-) Z avonu jsem dřív sem tam něco objednávala, teď už taky nemám možnost. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Objednávala jsem spíš oriflame, a tyhle voňavý věci miluju, ten balzám vypadá moc dobře :)a taky se přidávám k tomu laku - odkud je?

    B&M
    http://bananaandmandarina.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť