Shop

streda 9. novembra 2011

Sick

Ahojte!

Som chorá. Čiže ak chcete outfit s mastnými vlasmi a v pyžame, dajte kľudne vedieť ;)
Celý deň som preležala, nerobila som nič užitočné, len som čítala knihu (práve som prečítala The girl with dragon tattoo od Stiega Larssona - straaaašne moc dobrá kniha, určite si ju prečítajte, ak máte radi krimipríbehy), spala a kašlala :D Teraz mi tu robí spoločnosť jedna vlaňajšia Elle, malinový čaj, pastilky proti bolesti hrdla a Edith Piaf.
                         
                                                     
Toto je asi jedna desatina mojich náušníc. Tomu sa hovorí náušnicofília :D Ostatné mám porozhadzované vo všelijakých krabičkách, zásuvkách, alebo na druhej nástenke. Bojím sa, že onedlho bude povstanie kvôli nespravodlivémo zaobchádzaniu sa :D 
                                   
                         
A tu mám moju obľúbenú aromalampu, ktorá teraz šíri vôňu mäty, aby som mohla tak trošičku dýchať :D Sange Vám včera ukázala tú svoju lampičku, tak sa pridám aj ja ;)
                                           
   
Dúfam zajtra-pozajtra mi už bude trochu lepšie, lebo v piatok má kamoška narodeniny, v nedeľu by som mala ísť na školenie, v pondelok na pohovor. Ach yo.
P.S.: v rámci kreatívnej hodinky dneska ešte popracujem na mojom DIY projekte: bude to bordový oversized sveter tmavobordovej farby ;)

Pekný večer Vám prajem!
A.

4 komentáre: